Infor MyDay helpt gebruikers bij het doelmatiger invullen van hun werkdag

Door: Infor  17-10-2008
Trefwoorden: Web, Infor

Mensen werken veel met zakelijke applicaties gedurende hun werktijd, op zoek naar relevante informatie voor het maken van onderbouwde zakelijke beslissingen en het adequaat beantwoorden van vragen van klanten en collega’s. Infor MyDay reduceert de zoektijd waardoor de gebruiker tijd overhoudt voor andere nuttige zaken. Het nieuwe systeem presenteert de informatie van letterlijk elke gegevensbron als een pasklare webpagina, compleet met rapporteringen en KPI’s (key performance indicators). De gebruiker kan Infor MyDay personaliseren voor eigen gebruik, zoals het maken van taartdiagrammen om de gegevens te presenteren, en in de bestaande gegevens doordringen om transacties door te voeren.
“Een van de grote problemen van gebruikers van business software is de enorme massa aan data die van alle kanten op ze afkomt,” zegt Bruce Gordon, chief technology officer, Infor. “Dat betekent dat ze meer tijd spenderen aan het zoeken naar de juiste informatie, en minder tijd overhouden om daar iets nuttigs mee te doen. Infor MyDay betekent een compleet nieuwe benadering van business software. Het is een volledig nieuwe ontwikkeling. Het maakt informatie bruikbaar – precies de reden waarom mensen deze software gebruiken.”
Infor MyDay is beperkt beschikbaar voor een gelimiteerd aantal klanten in de discrete en process manufacturing-industrie, op de Infor ERP Adage, Infor ERP LN, Infor ERP SyteLine, en Infor ERP VISUAL oplossingen. De interface is voor-geïntegreerd in de Infor-applicaties door Infor Open SOA, wat de implementatietijd verkort. De interface voorziet daarnaast in een standaardbenadering voor integratie van niet-Infor systemen en gegevensbestanden.

Profielen
Softwareleveranciers gaan nog al eens prat op de role-based capaciteiten van hun interfaces, maar Infor MyDay gaat nog een stap verder door de meervoudig dimensionale benadering in het begrijpen van de persoonlijkheid van de gebruiker. Afgaande op duizenden uren onderzoek en gesprekken met eindgebruikers heeft Infor meer dan 150 profielen weten te onderscheiden, die rekening houden met hun verantwoordelijkheden, dagelijkse werkzaamheden, kennis, werkomgeving, bedrijfshiërarchie, en doelstellingen. Dankzij deze kennis van de persoonlijke eigenschappen van de gebruiker heeft Infor rapportages voor elke positie ingebouwd. Op dit moment zijn 16 profielen beschikbaar, lopend van verkoop, administratie en productie, tot inkoop en logistiek. Kijk voor meer informatie over deze persoonlijkheden op http://blogs.infor.com/technology.

Trefwoorden: Infor, Web