Infor toont laatste softwareontwikkelingen tijdens vakbeurs ICT & Logistiek 2008

Door: Infor  18-09-2008
Trefwoorden: Ict, Logistiek, Infor

Bezoekers van ICT & Logistiek krijgen de kans om meer te weten te komen over hoe de businessspecifieke functionaliteiten van de Infor-oplossingen kunnen bijdragen aan een lagere TCO. Deskundigen van Infor zullen aanwezig zijn om specifieke vragen van gebruikers te beantwoorden.
Infor zal onder andere de volgende oplossingen presenteren tijdens de show:
• Met Infor ERP LN, levert Infor een volledig geïntegreerde ERP-oplossing gebaseerd op een schaalbaar, multi-language, open systeemplatform. Het is een branchespecifieke oplossing met ingebouwde ervaring. Infor biedt voor Infor ERP LN de mogelijkheid van het zogenoemde Fast Start. Dit stelt bedrijven in staat om snel operationeel te zijn op specifieke onderdelen, terwijl aanvullende functionaliteiten gaandeweg het traject geïmplementeerd worden.
• Infor PM 10 biedt de basis voor strategiemanagement, planning en budgetering, financiele verslaglegging en het doen van voorspellingen. Klanten kunnen profiteren van specifieke aanbiedingen, waaronder business process-toepassingen en –analyses met een enkele, veilige database. Hierdoor kunnen bedrijfskritische activiteiten effectiever uitgevoerd worden. Klanten kunnen componenten van de Infor PM 10-oplossing aanschaffen en gebruiken als standalone applicatie.
• Infor EAM is een doeltreffende oplossing voor het beheer van bedrijfsmiddelen, gericht op het monitoren en managen van de implementatie, de prestaties en het onderhoud van de objecten van een bedrijf. Met de Infor-oplossing voor enterprise asset managment krijgen ondernemende bedrijven beter zicht door kengetallen van uiteenlopende operationele en financiële systemen te integreren. Zo kunnen zowel de huidige prestaties als de toekomstverwachtingen beter worden beoordeeld.

“ICT & Logistiek is een goede gelegenheid om te laten zien hoe wij onze software beter maken voor onze klanten door naar ze te luisteren“, vertelt Hermann Stehlik, Vice President Marketing EMEA bij Infor. “Verregaande domeinkennis, snellere terugverdientijd, wereldwijd bereik en flexibele financieringsmogelijkheden zijn punten waarop wij ons onderscheiden.”

Trefwoorden: Ict, Infor, Logistiek