Inforum Europe 2008 richt zich op informatie-uitwisseling en netwerken

Door: Infor  13-08-2008

Tijdens de bijeenkomsten kunnen klanten, medewerkers en partners van Infor educatieve sessies bijwonen waarbij ingegaan wordt op specifieke regionale producten binnen het productaanbod van Infor en zijn partners. Klanten krijgen volop de gelegenheid kennis en ervaring uit te wisselen met collega’s uit de industrie, en oplossingsdeskundigen en het lokale management van Infor. Deze discussies hebben tot doel gezamenlijk te komen tot oplossingen voor veelvoorkomende vraagstukken en uitdagingen. De deelnemers aan de conferentie kunnen kiezen uit een aantal verschillende sessies, waaronder best practices, tips en technieken, productseminars en strategiebijeenkomsten. In de sessies komt een grote verscheidenheid aan thema’s aan bod zoals de discrete productie, de procesindustrie, de automobielindustrie en performance management. Tijdens de zogenoemde breakout-sessies wordt de klanten getoond hoe zij hun voordeel kunnen doen met het streven van Infor om de enterprise software te verbeteren door uitbreiding van bestaande oplossingen. Verschillende ERP-producten, Performance Management (PM), Supply Chain Management (SCM), Enterprise Asset Management (EAM), Customer Relationship Management (CRM) en Product Lifecycle Management (PLM) zullen de revue passeren.
Infor organiseert een reeks van tweedaagse evenementen, die elk van start gaan met een avondbijeenkomst waar de deelnemers in contact kunnen komen met gelijkgestemden, partners en medewerkers van Infor, om ervaringen te delen en best practices in hun branches te bespreken.
“Ik kijk uit naar de Europese Inforums en de gelegenheid om van gedachten te wisselen met de deelnemers,” zegt Keith Deane, president EMEA bij Infor. “Infor heeft in Europa een sterk klantenbestand, dat nog steeds groeit. Tijdens Inforum zullen we laten zien hoe de businesssoftware van Infor bedrijven van verschillend formaat kan helpen om de productiviteit en de resultaten van de bedrijfsvoering te verbeteren. De bijeenkomst vormt het ideale kader om in contact te komen met partners, deskundigen en andere klanten van Infor, en te bespreken hoe de veeleisende zakelijke behoeften in wereldomspannende markten het hoofd te biedento
Inforum Europe 2008, Nederland zal op 4 en 5 november plaatsvinden in Noordwijk. Nadien volgen er tot eind januari Inforums in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Portugal, Italië, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Polen. Kijk voor meer informatie over de conferentie en voor registratie op www.nl.infor.com/inforum2008/.