STYLE High Tech kiest Infor voor snelle internationale groei

Door: Infor  20-10-2008
Trefwoorden: Bedrijfssoftware, Soa, Infor

Barneveld – 20 oktober 2008 – Infor maakt bekend dat STYLE High Tech, een Nederlandse producent van draai- en freesbanken, heeft gekozen voor Infor ERP LN, het complete enterprise resource planning (ERP) systeem voor bedrijven werkzaam in de elektronica en industriële machinerie. De onderneming heeft voor Infor ERP LN gekozen om de internationale expansie te ondersteunen, de klantenservice te verbeteren en de voortdurend in complexiteit toenemende bedrijfsprocessen te stroomlijnen.
“Uitbreiden naar nieuwe markten brengt specifieke uitdagingen met zich mee, die souplesse vereisen om je aan te passen aan nieuwe zakelijke verplichtingen, eisen van klanten en concurrentie en complexer wordende supply chains,” zegt Vincent Harmsen, vice president, Infor Northern Europe. “Bedrijven als STYLE High Tech hebben software nodig die is toegesneden op hun specifieke industrie, op internationalisatie, en die gelijktijdig de bedrijfsvoering en de klantenservice verbetert.”
Met de groei van STYLE High Tech in diverse landen, waaronder ook in Azië, bleek duidelijk de noodzaak voor een ERP-systeem dat voldeed aan alle wensen, speciaal ook in financiële verslaggeving. Infor ERP LN bevat een volledig geïntegreerd financiële module, die de balans, de verlies- en winstrekening en de cash flow in alle geledingen van de onderneming in overeenstemming kan brengen, alles volgens de internationale GAAP-standaard.
Van belang bij de beslissing van STYLE High Tech om Infor ERP LN te implementeren was de aanwezigheid van Infor’s Open SOA, de service oriented architectuur. Als de onderneming groeit, kunnen nieuwe softwareapplicaties en toeleveranciers naadloos worden ingepast in ERP LN dankzij de Open SOA. De software groeit met de organisatie mee gedurende haar 15 jaar tellend strategisch groeiscenario, maar ook daarna.
De verkoopmodule van Infor ERP LN stelt de onderneming in staat de orderproductiviteit en de klantenservice te verbeteren. De software verwerkt niet alleen snel en accuraat de offertes, contracten, prijzen, kortingen en productsamenstelling, maar ook orderverwerking, voortgang en ontvangsten. Dankzij deze oplossing kan STYLE High Tech de order entry systemen van verschillende producten en klanten aanpassen, waardoor de klantenservice toeneemt.
STYLE High Tech gaat de Fast Start implementatiemethode voor Infor ERP LN gebruiken, die voorziet in een versnelde invoering door van te voren vastgelegde implementatietemplates en processen.
“Ons bedrijf groeit snel sinds 2005, en onze software heeft daar geen gelijke tred mee kunnen houden,” zegt Wouter van Halteren, General director, STYLE High Tech. “Infor ERP LN is een flexibel zakelijk hulpmiddel dat onze gaat helpen bij onze verdere groei. Bovendien zullen we dankzij de Fast Start implementatie snel de voordelen van de nieuwe software kunnen plukken.”
Bezoek voor meer informatie over Infor ERP LN http://www.infor.com/product_summary/erp/ln/, en voor meer informatie over Fast Start for Infor ERP LN, http://www.infor.com/content/brochures/229417.

Trefwoorden: Bedrijfssoftware, Infor, Soa