Van Merksteijn kiest voor ERP LN van Infor

Door: Infor  13-06-2008
Trefwoorden: Infor

Barneveld, 4 juni 2008 - Van Merksteijn, een toonaangevende producent van bouwstaalmatten, draadproducten en hekwerken, kiest Infor ERP LN om de logistieke en financiële processen van zijn verschillende productievestigingen efficiënter op elkaar aan te laten sluiten en zo beter tegemoet te komen aan de eisen van zijn klanten in de Benelux en Duitsland.

Infor ERP LN is een geïntegreerde oplossing die op vakkundige wijze orders, facturen, contracten en planningen afhandelt en het ordermanagementproces stroomlijnt door gebruik te maken van verschillende toegangsprotocollen voor de diverse artikelen en klanten. De oplossing van Infor biedt ook de internationale schaalbaarheid die past bij de groeidoelstelling van Van Merksteijn.

“De toepassing van Infor is gebruiksvriendelijk en als standaardoplossing kunnen we het grootste gedeelte van ons eisenpakket ermee afdekken”, zegt Laurens Wytzes, director operations bij Van Merksteijn. “Dat de ERP-oplossing gemakkelijk integreerbaar is met onze overige systemen en het feit dat Infor in staat is zich te verplaatsen in de problematiek van ons bedrijf, hebben eveneens meegespeeld in onze uiteindelijke beslissing.”

Op dit moment is Van Merksteijn gestart met de implementatie, die zal plaatsvinden in drie fasen.

Trefwoorden: Infor