Kachels Haarden en Schouwen Ab vd Berg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Van Zuylen van Nieveltln 33 , 3771 AA Barneveld, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Kachels Haarden en Schouwen Ab vd Berg

Wij zijn een expert in brandstoffen en smeermiddelen
Ons assortiment bestaat onder andere uit:

- Gasolie
- Dieselolie
- Benzine
- Petroleum
- Adbleu
- Gasflessen
- Bulk propaangas

Ab van den Berg Brandstoffen & Kachels in Barneveld is al bijna vijftien jaar een echt familiebedrijf. Huidig eigenaar Ab van den Berg nam de onderneming, die toen al dertig jaar bestond, in 1999 over van Jan de Jong. In 2004 werd het bedrijf uitgebreid met zoon Mellis en een aantal jaren daarna voegde ook Aline, de dochter van Ab en zus van Mellis, zich bij het team.

Ons bedrijf bestaat in hoofdzaak uit drie takken:
- Kachels, haarden en schouwen
- Brandstoffen en smeermiddelen
- Gassen, industriële gassen en lastechniek

We focussen ons met onze dienstverlening en producten op een wijde regio rondom Barneveld, maar onze klantenkring bevindt zich ook daarbuiten. Kenmerkend is onze laagdrempeligheid. We geven onze klanten graag het gevoel dat ze welkom zijn. Persoonlijk advies en een klantgerichte benadering staan daarbij centraal. Is er een probleem, dan lossen we dat zo snel mogelijk op.

Aan de Van Zuijlen van Nieveltlaan in Barneveld beschikken we over een ruim ingerichte showroom voor onze kachels, haarden en schouwen. We ontvangen hier op werkdagen tijdens de reguliere openingstijden klanten, maar op afspraak kunt u ook 's avonds of op zaterdag bij ons terecht. Indien gewenst of noodzakelijk komen we ook graag bij u thuis kijken, om de sfeer te proeven, het interieur met eigen ogen te zien en zo tot een maatwerkoplossing te kunnen komen. Op het gebied van haarden, kachels en schouwen bieden we een totaalpakket: van het eerste adviesgesprek tot en met het ontwerp van een kachel of schouw en van de levering tot en met de installatie. Daarnaast verzorgt onze vaste monteur graag het onderhoud en de reparatie van uw kachel of haard. Ook kunnen we een erkende schoorsteenveger voor u regelen.

Openingstijden

Ma - Di, Do - Vr
-
Wo
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Fireplace Construction

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Barneveld Gelderland

Is Kachels Haarden en Schouwen Ab vd Berg in Van Zuylen van Nieveltln 33, Barneveld Gelderland 3771 AA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Barneveld Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Barneveld Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Barneveld Gelderland, 3771 AA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818746]