Leertouwer BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Albert Plesmanstraat 38 , 3772 MN Barneveld, Gelderland

E-mail

Over Leertouwer BV

Leertouwer is uw technisch dienstverlener in elektrotechniek, klimaat en ICT.

Als sinds 1929 brengen wij comfort door techniek. Eerst als elektricien van licht- en schelinstallaties. Nu als veelzijdige en innovatieve systeemintegrator. Dagelijks zijn we bezig met thema’s als duurzaamheid, zorgtechnologie, beveiliging, connectiviteit, telematica, procesautomatisering en domotica.

We zetten ons in voor het realiseren van jouw wens in een functionele, doordachte en toekomstvaste installatie. Wij benaderen alles vanuit het oogpunt van de klant: hoe kunnen we jouw comfort verhogen? We willen dat je energie krijgt van de gemakken die de technische oplossing je levert: energie door techniek.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/leertouwerbv

Categorieën: Electricians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Leertouwer BV in Albert Plesmanstraat 38, Barneveld Gelderland 3772 MN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Barneveld Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Barneveld Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Barneveld Gelderland, 3772 MN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3773841]