Dirk-Jan Bode nieuwe commercieel directeur bij Mansystems

Door: Mansystems  15-05-2007
Trefwoorden: Dirk-jan Bode, Mansystems,

Dirk-Jan Bode was voorafgaand aan deze nieuwe aanstelling senior adviseur bij BCP. Daarnaast heeft hij jarenlang ervaring opgedaan bij diverse IT-organisaties, zoals CODA (sales support manager), Oracle (sales director Afrika), LogicaCMG (adjunct-directeur) en ADP (sales director).

“Mansystems is een snel groeiende en dynamische onderneming”, aldus Bode. “Het is een onderneming met korte beslissingslijnen en dat spreekt mij enorm aan. Daarnaast heb ik meer dan twaalf jaar ervaring op het gebied van verkoop van diverse software-applicaties en diensten. Dankzij deze ervaring ben ik ervan overtuigd voor Mansystems nieuwe kansen in de markt te kunnen creëren en daardoor tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten.”

Arnold Zwart, CEO bij Mansystems: “Dirk-Jan brengt een schat aan ervaring op het gebied van sales en management in de IT-branche met zich mee. Deze ervaring is precies wat wij nodig hebben om Mansystems verder te laten groeien. De laatste jaren hebben wij ons ontwikkeld van system integrator naar softwareleverancier en die positie willen wij in Nederland en ook internationaal verder verstevigen.”

Dirk-Jan Bode zal deel gaan uitmaken van de directie van Mansystems, bestaande uit Matthijs Geurts (COO), Bart Tolen (CTO), Gerrit van Schijndel (CFO) en Arnold Zwart (CEO).

Trefwoorden: Dirk-jan Bode, Mansystems,

Contact Mansystems

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share