Notariskantoor Dangremond

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kapteijnstraat 15 , 3771 CA Barneveld, Gelderland
Website - Geen ingevoerd
E-mail

Over Notariskantoor Dangremond

Notariskantoor Dangremond heeft in de laatste jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt. Op dit moment bestaat het team uit bijna 20 mensen, onder wie 5 notarieel juristen en 1 fiscaal jurist.

Het kantoor onderscheidt zich door een combinatie van deskundigheid en cliëntgerichtheid en beschikt over expertise op alle notariële vakgebieden.

Met behoud van traditionele waarden als integriteit, onpartijdigheid en onafhankelijkheid wordt op een moderne manier het vak uitgeoefend.

De informele sfeer en de flexibele en dynamische werkwijze garanderen een produkt op maat.

ONDERNEMINGSRECHT/RECHTSPERSONENRECHT
Onze dienstverlening omvat onder meer het opstellen van akten en contracten en het adviseren met betrekking tot:

de oprichting van BV's, NV's, maatschappen, vennootschappen onder firma, commanditaire vennootschappen;
de oprichting van stichtingen en verenigingen;
statutenwijzigingen;
uitgifte en overdracht van aandelen;
aandeelhouders-overeenkomsten;
certificering van aandelen;
juridische fusie en splitsing.
Daarnaast verrichten we werkzaamheden met betrekking tot bedrijfsoverdrachten en bedrijfsbeëindigingen, overname-overeenkomsten, werknemersparticipatieregelingen en vennootschappelijke herstructureringen. Aan de fiscale aspecten van de te verrichten werkzaamheden wordt, in samenwerking met de overige adviseurs van cliënten, veel aandacht besteed.

De ondernemingspraktijk wordt op een hoog niveau uitgeoefend waardoor ondernemers uit geheel Nederland van onze diensten gebruik maken.

AGRARISCH RECHT

Wij verzorgen alle voorkomende werkzaamheden op het agrarisch-juridische vlak, zoals de aan- en verkoop van landbouwgrond, het aangaan en ontbinden van maatschappen, het opstellen van pachtcontracten en het begeleiden van de verkoop van agrarische bedrijven in verband met stadsuitbreiding en het coördineren en verzorgen van kavelruilingen. Daarbij worden de fiscale aspecten nauwlettend in het oog gehouden.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Notariskantoor Dangremond in Kapteijnstraat 15, Barneveld Gelderland 3771 CA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Barneveld Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Barneveld Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Barneveld Gelderland, 3771 CA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818644]