Roordink Bedrijfswagens BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Harselaarseweg 16 , 3771 MB Barneveld, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Roordink Bedrijfswagens BV

Roordink Bedrijfswagens is de MAN-, Isuzu- en VW Bedrijfswagenservice dealer voor Midden Nederland.
Reeds vanaf de oprichting in 1984 is dienstverlening een van de belangrijkste pijlers binnen de Roordink organisatie. Vanaf de oprichting wordt gewerkt aan een nieuwe bedrijfswagenformule: het totaalpakket. Deze formule blijkt succesvol en de motto's 'waar anders!' en 'afspraak is afspraak' werpen hun vruchten af.

Niet voor niets heeft Roordink Bedrijfswagens een betrouwbare naam opgebouwd in de markt en is Roordink Bedrijfswagens inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met vestigingen in Barneveld, Coevorden, Veenendaal en Zwolle.

Het doel van Roordink Bedrijfswagens is om de klant op de weg te houden en daarbij is een goed product alleen niet voldoende. Wij willen ons daarom onderscheiden met een uitgebreid pakket aan diensten, juist na de aankoop.

Roordink Bedrijfswagens heeft alles in huis om de klant van dienst te zijn; van een liter brandstof tot een complete vrachtwagencombinatie, van een aantrekkelijke occasion tot een splinternieuwe truck of bedrijfswagen. Van noodzakelijke reparatie tot periodiek onderhoud. Van wasstraat tot huurauto. Bij ons wordt de klant door goed opgeleide en bekwame medewerkers met passie en gedrevenheid optimaal geholpen.

Voor meer informatie: www.roordink.nl

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Truck Dealers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Roordink Bedrijfswagens BV in Harselaarseweg 16, Barneveld Gelderland 3771 MB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Barneveld Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Barneveld Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Barneveld Gelderland, 3771 MB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3783127]