Significant BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Thorbeckelaan 91 , 3771 ED Barneveld, Gelderland

E-mail

Over Significant BV

Significant richt zich op een aantal thema’s met maatschappelijke relevantie.

Het hechte adviesteam van Significant heeft inmiddels al weer zo’n twintig jaar ervaring opgebouwd. Deze ervaring vertaalt zich in diepgaande marktkennis, unieke competenties en hoogwaardige adviesproducten.

Voortgekomen uit PricewaterhouseCoopers en doorgegroeid
Significant bestaat sinds 1 januari 2003. Sinds die datum is Significant als zelfstandig advies- en onderzoeksbureau actief.

Daarvoor waren wij, sinds 1988, een adviesgroep van PricewaterhouseCoopers (en haar rechtsvoorgangers). Wij zijn trots op deze achtergrond omdat wij, als onderdeel van een grote en wereldwijd opererende organisatie, geleerd hebben interdisciplinair te denken en te handelen, ontwikkelingen in de markt nauwlettend te volgen en daar adequaat op in te spelen.

Door de jaren zijn wij uitgegroeid tot een professionele en hechte groep van circa 50 adviseurs die organisaties op velerlei gebied ondersteunt en in Nederland een leidende positie heeft opgebouwd op de gebieden waarop zij werkzaam is.

Featured Message

Neem vandaag contact op

10-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Business Services & Consultancy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Significant BV in Thorbeckelaan 91, Barneveld Gelderland 3771 ED uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Communicatie diensten in Barneveld Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Barneveld Communicatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Barneveld Gelderland, 3771 ED, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[4043820]