Kinderbijslag (deels) besteden aan een schommel en beweging voor kinderen

Kinderbijslag (deels) besteden aan een schommel en beweging voor kinderen van speeltoestel NU

Door: speeltoestel NU  21-03-2008
Trefwoorden: Kinderen, Tuin, Kind

Uiteraard wordt de kinderbijslag vaak besteed aan schoenen, kleding, de luiers, boodschappen en allerhande kosten. Zo werkt dat nu eenmaal.

Tegelijkertijd is de gezondheid van kinderen en buiten bewegen en spelen eigenlijk minimaal zo belangrijk als nieuwe schoenen of een nieuwe broek. Want met hun eigen lichaam moeten ze de rest van hun leven verder. En dus, als het even kan, overweeg toch eens om een schommel of een speeltoestel aan te schaffen van de kinderbijslag. Daar hebben kinderen jaren- en jarenlang plezier. En bovendien zou je de kosten ook moeten uitsmeren over meerdere jaren. Als er geen plaats is voor een grote schommel of toestel, kies dan eens voor iets anders / kleiner buitenspeelgoed. Want één ding is zeker: als je het aan je kind vraagt: dan is het antwoord helder: lekker buitenspelen en schommelen!

Natuurlijk, een schommel of speeltoestel is best kostbaar en zeker als het gezinsbudget niet altijd even ruim is, dan is het ook een idee om ieder kwartaal bijvoorbeeld 25% van de kinderbijslag apart te houden en met het opgespaarde geld dan later de aankoop te doen.

Speeltoesteldirect.nl levert topkwaliteit speeltoestellen en schommels tegen directe voordeelprijzen. Wij willen graag dat zoveel mogelijk kinderen in Nederland heerlijk buiten kunnen schommelen en spelen.

Nog een voordeel: alles wordt via het internet geleverd en de bestelling wordt voor 15 euro overal in Nederland op het vaste land bezorgd. Ook de grote schommelpakketten en speeltoestellen!

www.speeltoesteldirect.nl

Trefwoorden: Bewegen, Buiten Spelen, Kind, Kinderbijslag, Kinderen, Obesitas, Schommel, Speeltoestel, Speeltoesteldirect, Tuin,

Contact speeltoestel NU

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share