Teeuwissen Rioolreiniging BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Mercuriusweg 39 , 3771 NC Barneveld, Gelderland

E-mail

Over Teeuwissen Rioolreiniging BV

Teeuwissen Rioolreiniging is een gespecialiseerd dienstverlenend bedrijf in Nederland voor het uitvoeren van de meest uiteenlopende werkzaamheden die te maken hebben met het reinigen, inspecteren en onderhouden van (hoofd)riolen en alles wat daarmee in verbinding staat. Hierbij moet gedacht worden aan olie-afscheiders, vetafscheiders, pompgemalen, straatkolken etc.

Teeuwissen Rioolreiniging is een vertrouwd adres voor al uw verstoppingen, rioleringen, afvoerwerkzaamheden, stankopsporing, hogedruk reiniging, loodgieterswerkzaamheden (alleen alles wat met het riool te maken heeft), rioolinspectie en rioolreiniging.

Teeuwissen Rioolreiniging werkt al jarenlang met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan het ontstoppen van verstopte riolen, afvoerbuizen, wc's, putjes, gootstenen, het reinigen van regenputten en het oplossen van geurproblemen.

Tevens kunnen wij voor u het vervoer van diverse vloeibare afvalstoffen verzorgen met tankwagens, waaronder ADR-goedgekeurde voertuigen, met een volume van 10 m3 tot 30 m3.

Het bedrijf bestaat sinds 1968 en heeft zich ontwikkeld tot een middelgroot familiebedrijf met de hoofdvestiging in de gemeente Huizen en een nevenvestiging in de gemeente Barneveld.
Tot de opdrachtgevers behoren onder andere de gemeentelijke-, provinciale- en rijksoverheden, benzinemaatschappijen, waterschappen, woningcorporaties, bedrijven en particulieren.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Teeuwissen Rioolreiniging BV in Mercuriusweg 39, Barneveld Gelderland 3771 NC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Barneveld Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Barneveld Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Barneveld Gelderland, 3771 NC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824895]