Maxima Electra 6 bar 160 graden

Maxima Electra  6 bar 160 graden van The Clean Experience

Door: The Clean Experience  10-03-2012
Trefwoorden: Stoom, Brio, Maxima

Met Maxima kunt u op een ecologische en milieuvriendelijke manier reinigen het versneld en vereenvoudigd het schoonmaakwerk binnen uw bedrijf en huis.
Er wordt altijd veel tijd, zorg en aandacht besteed aan het inrichten van uw zaak/huis waar u met recht trots op bent. 

Er zijn vele alternatieven en schoonmaakproducten om mee schoon te maken, echter voor welke middelen of machine moet je kiezen?
Uit ervaring is gebleken dat veel enthousiaste klanten u voor gingen in het werken met de professionele, veilige stoomstofzuiger.
Een machine die vele handelingen als; vegen, stofzuigen, schrobben en nadrogen overbodig maakt. Met de Maxima dweilt, desinfecteert en zuigt u het losgekomen vuil direct op in één handeling. Schoon en droog zonder sporen van restvuil achter te laten. In 90- 95 % van de klussen kan dit zonder reinigingsmiddel. Heeft u toch een product nodig, kunt u dit direct toevoegen. (denk aan kauwgom, koffie, olievlekken etc.)
De Maxima zorgt er voor dat u veel geld, tijd, werk bespaart. Doordat u geen stofzakken, filters en Nagenoeg geen reinigingsproducten nodig heeft.

Tevens is het zo dat het reinigen met stoom ecologische en milieu verantwoord is. Onze apparatuur is dan ook voor elke doelgroep een uitkomst, of u nu een Huishouden, Hotel, Restaurant, Cafetaria, Bakkerij, Slagerij, Kapper, Autobedrijf, Visspeciaalzaak, Artsenpraktijk, Kinderdagverblijf, Dierenkliniek, Sportcentrum of Bouwbedrijf, etc. heeft. Stofzuigen en dweilen of shamponeren moet immers altijd en overal!
De Maxima reinigt en desinfecteert (160°C HACCP) tegelijk alles wat er schoongemaakt wordt zoals: Siergrind, Marmoleum of Parket (al dan niet in de was of olie) Plavuizen, Wandtegels,Cementsluier, Schoonmetselwerk, Ramen, Spiegels, Stoel- Trap- Autobekleding, etc.

De Maxima is voorzien van een continu boiler, wat inhoudt dat u de tank kunt vullen terwijl deze op temperatuur is. Doordat water als stofzak fungeert, is de Maxima uitstekend geschikt voor mensen met stofallergie. De stoomstofzuiger is eenvoudig in gebruik en te bedienen door de knopjes in de handreep.

Trefwoorden: Brio, briotron, desiderio, desiderio plus, Fasion, fasion 2000, fasion 3500, Inox 6000, Maxima, met stoomreinigen, Reinigingsapparatuur, Steamcleaner, Stoom, Stoomcleaning, Stoomreiniger, Stoomstofzuiger,

Andere producten en diensten van The Clean Experience

Inox 6000 & 7000 van The Clean Experience thumbnail
09-01-2013

Inox 6000 & 7000

Ons stoomreinigings- assortiment is voor zowel de particulier als bedrijfsmatig gebruik een oplossing.


Stoomreinigers & stoomstofzuigers van The Clean Experience thumbnail
09-01-2013

Stoomreinigers & stoomstofzuigers

Alle soorten en maten stoomstofzuigers en stoomreinigers. Van klein naar groot van 5 tot 10 bar. Op stroom en dieselversies.


stoomstofzuiger van The Clean Experience thumbnail
03-06-2011

stoomstofzuiger

De stoomstofzuiger maakt snel en hygienische schoon, stofzuigen en dweilen in een handeling.