NetASQ, leverancier van UTM Firewalls breidt assortiment flink uit.

Door: Top It  23-10-2006
Trefwoorden: Firewall, Netasq Firewalls

Als distributeur van NetASQ in Nederland kan TopIT met de uitbreiding van het NetASQ assortiment haar resellers nog beter van dienst zijn. De uitbreiding het gamma van producten en oplossingen komt voort uit de introductie van nieuwe modellen, verbetering van de oude modellen en verhoging van functionaliteit.

Een van de opmerkelijkere ontwikkelingen is de samenwerking met Optenet, marktleider in systemen van intelligente erkenning van inhoud van pagina's van Internet. Hierdoor profiteren sommige NetASQ gebruikers (o.a. bij firmware versie 6.2) ) van de ervaring van Optenet in het filtreren van URLs. Tevens brengt NetASQ een nieuwe versie uit van Reporter Pro, dat het aan de beheerders een breed scala van mogelijkheden in de generatie van dynamisch bericht zal bieden, waarbij de capaciteiten van analyse van het verkeer worden vermenigvuldigd.

Het aantal beschikbare modellen wordt uitgebreid de F60, F2500 en F5500. Dat levert een compleet assortiment Firewalls voor zowel het MKB als de Enterprise omgeving. Firewalls die voldoen aan de hoogste standaard en bv. voorzien zijn van 0-day IPS, perfecte performance (2Gb tot 2,5Gb throughput) en de unieke ASQ technologie. Daarnaast is NetASQ echt een all-in-one product. Achteraf hoeft de gebruiker niet bang te zijn nog allerlei extra opties aan te moeten schaffen om het product compleet te maken. Alle functionalileit wordt direct meegeleverd!

Remote Management nu nog beter.
Met de laatste versie Global Administration software kunnen de NetASQ Firewalls eenvoudig op afstand, vanuit 1 locatie, Remote worden beheerd. Dat biedt resellers en bv. ISP's de mogelijkheid uitgebreide support te bieden aan hun relaties. Een simpele en gebruiksvriendelijke interface helpt de units te updaten, te beheren en te configureren. Tijdsverslindende werkzaamheden zoals het updaten van softwarelicentie, het bijhouden van attacks en het opslaan van logs wordt hierdoor een eenvoudige kwestie.

Trefwoorden: Firewall, Netasq Firewalls

Contact Top It

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share