TopIT en Siemens introduceren de nieuwste generatie ExperiaBox, de Gigaset PortaBox

Door: Top It  05-12-2006
Trefwoorden: Portabox

Soest , 5 december 2006  Als Siemens distributeur introduceert TopIT de nieuwste generatie ADSL modems geschikt voor internetbellen, de Gigaset PortaBox (SX76x).
De XS76x is flexibel in te zetten, snel en ruim voorzien van functies en biedt een Single Point of Entry, waarmee u van thuis uit de mogelijkheid hebt tot internetbellen, internetten, netwerken en 'home entertainment'.

De Gigaset PortaBox is geschikt voor zowel internet- als draadgebonden telefonie, heeft een ge•ntegreerd telefoonsysteem en biedt gebruikers de mogelijkheid om naar keuze gewoon via het vaste netwerk te telefoneren of via het internet. De nieuwe Gigaset-functies ondersteunen tot zes verschillende VoIP-accounts en maken allerlei soorten internet-gebaseerde communicatie mogelijk. En als klap op de vuurpijl is de Gigaset PortaBox ook nog geschikt voor 'remote management', zodat installatie, provisioning en software-upgrades op afstand kunnen worden uitgevoerd.

Video, internet, telefonie en netwerken in ŽŽn apparaat: De Gigaset PortaBox biedt een compleet spectrum van eigentijdse communicatie-mogelijkheden voor bij u thuis. Telefoon, fax en antwoordapparaat kunnen worden aangesloten via twee analoge poorten, terwijl PC's, IP-toestellen en andere LAN-apparatuur draadloos (Wifi) of op de vier Ethernet-poorten kunnen worden aangesloten. En dan kan er nog een printer of opslagmedium op de USB 2.0 host-poort worden aangesloten. Om het spectrum van internet-communicatiemogelijkheden ten volle te benutten, kunt u ook een televisie set-top-box aansluiten voor home entertainment.

Technologie en design gaan hand in hand. Het innovatieve Gigaset-model heeft een eenvoudig, gestroomlijnd design en een neutrale kleur die perfect in elk interieur past. De Gigaset PortaBox is compatibel met alle nieuwere cordless Siemens-telefoons en TV set-top- boxen, en ondersteunt daarnaast alle bekende functies van draadgebonden telefoontoestellen.

De Gigaset PortaBox onderscheidt zich door zijn excellente spraakkwaliteit, snelheid en functionaliteit. Hij biedt snelle, draadloze netwerkfuncties volgens de standaard IEEE 802.11g tot 54 Mbit/s, Atheros Super G tot 108Mbps + Atheros eXtended Range. Er kunnen zes toestellen (analoog, LAN, WLAN) op de Gigaset PortaBox worden aangesloten. De superieure kwaliteit is tevens van toepassing op de veiligheids- en firewall-functies van de Gigaset PortaBox. Daarbij wordt gebruik gemaakt van moderne encryptie-methoden zoals WPA2 en WEP om het draadloze netwerk te beschermen tegen toegang door onbevoegden. Centrale component in het bedieningscomfort is het ge•ntegreerde Tango-systeem voor 'remote management' (conform de standaards TR-069/TR-104 en TR-064), waarmee de software op afstand kan worden geactualiseerd.

De Gigaset PortaBox is leverbaar vanaf januari 2007.

Trefwoorden: Portabox

Contact Top It

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share