Van de Kuilen BV Vakschilders

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kallenbroekerweg 96 , 3771 DG Barneveld, Gelderland

E-mail

Over Van de Kuilen BV Vakschilders

Van de Kuilen B.V. vakschilders is actief in het onderhoud van schilderwerk aan woningen (bestaand en nieuwbouw), kantoren, scholen, bedrijven en winkels. Het gaat hierbij zowel om binnen- als buitenschilderwerk. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in beglazing en wandafwerking. Alsmede kleine reparaties aan hout -en stucwerk voeren wij in eigen beheer uit. Van de Kuilen B.V. vakschilders is betrokken vanaf de offerte tot en met de uitvoering van de werkzaamheden; u heeft dus altijd één aanspreekpunt. Hierdoor zijn wij flexibel en efficiënt en zijn onze prijzen concurrerend.
AF Erkend Schilders- en Afwerkingsbedrijf
Als AF Erkend Schilders- en Afwerkingsbedriijf garanderen wij u vakmanschap en kwaliteit. Bovendien hanteren wij de algemene voorwaarden voor schilders- en afwerkingsbedrijven. Wij leveren tegen een scherpe prijs een goed stuk werk, waar u jaren-lang plezier van hebt. Of het nu gaat om buiten- of binnenschilderwerk, beglazing, wandafwerking of kleuradvies; met een erkende vakman bent u gegarandeerd beter af!.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Van de Kuilen BV Vakschilders in Kallenbroekerweg 96, Barneveld Gelderland 3771 DG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Barneveld Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Barneveld Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Barneveld Gelderland, 3771 DG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826576]