Van Wincoop AEDpartner Medizon

Van Wincoop AEDpartner Medizon van Van Wincoop Veiligheidsopleidingen

Door: Van Wincoop Veiligheidsopleidingen  22-02-2008
Trefwoorden: Vca, Ehbo, Bhv

In Nederland komen op steeds meer plaatsen AED apparaten te hangen. Met een AED apparaat wordt de kans op overleven na een hartaanval aanzienlijk verhoogd. Vanuit Barneveld worden Defibtech AED apparaten geleverd in heel Nederland.

Van Wincoop Veiligheidsopleidingen is AED-specialist in Nederland. Speciaal voor een goede levering en service van AED apparatuur is de website www.aedpartner.nl in het leven geroepen.

Via deze website kunnen bedrijven, scholen, kerken en particulieren een AED aanschaffen tegen een scherpe prijs. Naast het inkoopvoordeel is de klant ook verzekerd van een goede registratie en serviceverlening. Alle geleverde AED's worden geregistreerd in een Europees registratiesysteem. Hierdoor is het voor de fabrikant mogelijk om alle AED apparaten over de hele wereld te achterhalen. Als de reanimatieregels veranderen kan zo vrij snel en eenvoudig gezorgd worden voor een update van de software in het apparaat.

Verder is het door deze registratie mogelijk om de klant tijdig in te lichten over de vervanging van onderdelen. De defibrillatiepads gaan gemiddeld genomen 2 jaar mee. Tijdig vervangen is dus noodzakelijk. Ook voor het onderhoud en controle van de accu en de testbatterij biedt het registratiesysteem uitkomst.

Voor klanten betekent het dus dat zij alleen de AED aanschaffen en regelmatig het testknopje indrukken. Verder zorgt Van Wincoop voor de registratie, het onderhoud en de updates.

Kortom, door deze professionalisering komen er steeds meer en steeds betere AED's verspreid over heel Nederland. Uiteraard is het te hopen dat u het apparaat nooit nodg heeft, maar als het dan toch nodig is, dan is het goed dat er in uw buurt een te vinden is.

Trefwoorden: Aedpartner, Aedpartner.biz, Aedpartner.com, Aedpartner.eu, Aedpartner.info, Aedpartner.net, Aedpartner.nl, Aedpartner.org, Bhv, Defibrillatie, Defibtech, Ehbo, Hartaanval, Hartinfarct, Medizon, Vca,

Contact Van Wincoop Veiligheidsopleidingen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share