Permanent Ontharen Elektrisch ontharen

Permanent Ontharen Elektrisch ontharen van VIA VITALE / BEAUTY UNITED

Door: VIA VITALE / BEAUTY UNITED  06-02-2013
Trefwoorden: Definitief Ontharen, Benen Harsen, Elektrisch Ontharen

Elektrisch ontharen heeft jaren lang in de schaduw gestaan van IPL en lasertechnieken. Nu de apparatuur voor elektrisch ontharen is doorontwikkeld in Italie, scoren we met de SINEPIL hoge ogen. Het permanent ontharen met de Sinepil gaat bijna 2 x sneller dan met andere apparaten en het na-logen (zodat haren langer wegblijven) is zichtbaar effectiever. Met 432 voorgeprogrammeerde instellingen EN de mogelijkheid om deze op de haren en klant af te stemmen is de Sinepil ook nog eens het meest gebruikersvriendelijke apparaat op de markt in NL en België. Uiteraard is het werken met de nieuwste Sinepil (Blend - Diathermie - coagulatie) veel prettiger voor de behandelaar EN klant. Tevens bieden we de mogelijkheid om te kiezen uit een ingebruikname training (voor ervaren gebruikers van dit soort apparatuur) en een opleiding die aansluit bij de landelijke eisen waardoor je daarna bij het Kennis Centrum Landelijk Examen kunt doen. Zo kunnen veel van je klanten vergoeding regelen voor de behandeling die je doet. Vraag om meer informatie per mail [email protected] of telefoon 0342-785974 en laat je verrassen ! In het Huidbehandelcentrum PH Barneveld kunnen wij ook klanten behandelen met ongewenste haargroei tegen een gunstig tarief en na een vrijblijvende intake. Bel 0342-490980 voor informatie.

Trefwoorden: Behandelstoelen Schoonheidsspecialiste, Benen Harsen, Definitief Ontharen, Elektrisch Ontharen, Groothandel Schoonheidsspecialiste, IPL Apparatuur, Ongewenste Haargroei, Saloninrichting Schoonheidsspecialiste,

Contact VIA VITALE / BEAUTY UNITED

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Ander nieuws en updates van VIA VITALE / BEAUTY UNITED

NIEUW ! SPRAYTAN PAKKETTEN- en BEHANDELINGEN bij BEAUTY UNITED van VIA VITALE / BEAUTY UNITED thumbnail
05-09-2012

NIEUW ! SPRAYTAN PAKKETTEN- en BEHANDELINGEN bij BEAUTY UNITED

NIEUW SPRAYTAN ! Binnen 20 minuten een vakantiekleurtje ? Kom naar Huidbehandelcentrum Barneveld en je hebt altijd een gezonde (vakantie-) kleur, zomer of winter, wanneer je maar wilt !