Gecertificeerde bedrijfsopleidingen

Door: Wincoop Veiligheidstrainingen  31-12-2007

Alle BHV, AED, VCA en EHBO opleidingen zijn vanaf nu NIBHV gecertificeerd. Dit keurmerk staat garant voor een kwalitatief goede opleiding. Van Wincoop geeft deze opleidingen over het algemeen zelf, samen met een team van freelance docenten. Alle docenten hebben ruime ervaring met bedrijfsopleidingen en veiligheid.

Ter gelegenheid van de certificering is ook de website stevig onder handen genomen. Het bedrijf is nu ingedeeld in drie onderdelen: opleidingen, producten en diensten.

Naast de veiligheidsopleidingen kan men nu ook bij Van Wincoop terecht voor verbandtrommels, blusmiddelen en AED-apparatuur. Op de site vindt men een selectie van de meest bestelde producten. Alles wordt binnen 48 bezorgd, mits voorradig.

Ook de dienstverlening weet men tegenwoordig te vinden. Van Wincoop biedt goede diensten tegen scherpe prijzen. De diensten lopen uiteen van verbandtrommelcontrole tot de totale verzorging van de risico- inventarisatie en evaluatie. Van ontruimingsplattegronden tot ontruimingsoefeningen.

In het afgelopen jaar zijn al vele bedrijven, scholen, vereningen en instellingen u voorgegaan. Wilt u ook profiteren van de scherpe prijzen en prima dienstverlening? Kijk dan snel op www.vanwincoopvo.nl.


Contact Wincoop Veiligheidstrainingen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share