Arno Reijers Rietdekkersbedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Touwslagersbaan 5 , 6634 AN Batenburg, Gelderland
Maas- en Waal, Wijchen

E-mail

Over Arno Reijers Rietdekkersbedrijf

Rietdekkersbedrijf Reijers heeft een rijke historie van rietendaken , Sinds de oprichting in 1980 is het bedrijf uitgegroeid tot een professioneel en ambachtelijk rietdekkersbedrijf , met een innovatief karakter. In de afgelopen 35 jaar hebben we expertise opgebouwd in het ontwerp en realisatie van nieuwbouw , renovatie en onderhoud van rietendaken. Voor ons is elke klant een uniek persoon en elk dak een uniek project waarbij wij waarde hechten aan kwaliteit vakbekwaamheid en persoonlijke aandacht voor uw wensen . Het ontwerp en leggen van een rieten dak kent een rijke traditie . In weer en wind zijn de rietdekkers bezig met het realiseren van maatwerk . Het leggen van een rieten dak vergt aandacht en precisie, waardoor een rietdekker ongeveer 5 tot 8 vierkante meter per dag legt. Een professionele rietdekker heeft een jarenlange training en opleiding genoten ,voor dat hij de status van meesterrietdekker heeft bereikt. Nieuwbouw en onderhoudswerkzaamheden worden door alle medewerkers van ons uitgevoerd. De wens van onze klant in combinatie met onze vakbekwaamheid staat garant voor ambachtelijk maatwerk. het is onze uitdaging om uw wensen te realiseren , waardoor u zorgeloos kunt wonen onder een rieten dak. Wij zijn uiteraard aangesloten bij de vakfederatie rietdekkers.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

17-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Roofing

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Arno Reijers Rietdekkersbedrijf in Touwslagersbaan 5, Batenburg Gelderland 6634 AN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Batenburg Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Batenburg Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Batenburg Gelderland, 6634 AN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822735]