Jaap Sterk Exteriors

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Constantijn Huygensstr 8 , 6573 CH Beek-Ubbergen, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Jaap Sterk Exteriors

Jaap Sterk is architect, geen stylist. Hij ziet het geheel. Zijn handtekening: een harmonisch geheel van rust en eenvoud. Minimalisme is zijn fort, maar de strakke lijn is nergens dominant. Immers: minimalisme floreert dankzij subtiele contrasten.

Creativiteit heeft altijd een bron. Voor Jaap Sterk is dat de Engelse landschapstuin, met z'n zichtlijnen en natuurlijke inbedding in de omgeving. Een ontwerp van Jaap Sterk staat nooit op zichzelf - zoals ook uw tuin niet op zichzelf staat.

Naamgever Jaap Sterk is het creatieve brein achter Jaap Sterk Exteriors, een hoveniersbedrijf met visie. Al meer dan twintig jaar ontwerpen, realiseren en onderhouden Jaap Sterk en zijn mensen stijlvolle tuinen zonder tierelantijnen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Gardeners

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Jaap Sterk Exteriors in Constantijn Huygensstr 8, Beek-Ubbergen Gelderland 6573 CH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Beek-Ubbergen Gelderland, 6573 CH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820684]