Stoppen met roken met behulp van Hypnotherapie en NLP coaching

Stoppen met roken met behulp van Hypnotherapie en NLP coaching van Ton Pierlo  Hypnotherapie en Regressietherapie

Door: Ton Pierlo Hypnotherapie en Regressietherapie  03-04-2013
Trefwoorden: Nlp, Hypnotherapie, stoppen met roken,

Uit diverse onderzoeken blijkt, dat hypnotherapie een effectieve methode is voor mensen die echt willen stoppen met roken. Bij het stoppen met roken spelen naast biochemische factoren mede het gewoontepatroon en het onderbewuste een grote rol. De overtuiging dat een sigaret niet alleen lekker is, maar ook heel erg nodig om prettig door het leven te gaan, wordt iedere keer als je een sigaret op steekt gevoed en daardoor verankert in je brein. Gaandeweg raakt het lichaam steeds meer verslaafd aan nicotine. Op het moment dat je niet rookt, wordt het lichaam onrustig. Je onderbewuste brein pakt deze signalen op en maakt dat je een sigaret opsteekt om de ontstane onrust op te lossen. Als je stopt met roken ontstaat een proces dat zich deels in je bewuste maar grotendeels in je onderbewuste afspeelt. Je raakt gewikkeld in een tweestrijd: bewust ben je gestopt met roken maar je onderbewuste zit op een totaal ander niveau. Hierdoor wordt de vicieuze cirkel van je verslaving in stand gehouden. Met behulp van hypnotherapie wordt dit onderbewuste patroon dat de rookverslaving in stand houdt aangepakt. Met behulp van de NLP-coaching wordt de motivatie versterkt. Op het moment dat je zeer gemotiveerd bent en weinig ambivalentie hebt om met roken te stoppen zijn doorgaans 3 tot 4 sessies voldoende. Is er van een sterke gemotiveerdheid geen sprake, of lijkt het je echt heel erg moeilijk om met roken te stoppen, dan heeft het meer zin om mijn hynpotherapeutisch-coachingprogramma te volgen. Voor meer informatie over het hynpotherapeutisch-coachingprogramma. kijk op der website!

Trefwoorden: Hypnotherapie, Nlp, stoppen met roken,

Contact Ton Pierlo Hypnotherapie en Regressietherapie

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Ton Pierlo Hypnotherapie en Regressietherapie

Chakratherapie van Ton Pierlo  Hypnotherapie en Regressietherapie thumbnail
03-04-2013

Chakratherapie

Een chakrabehandeling bestaat uit het reinigen en opnieuw activeren van de chakra's en het herstellen van de verbinding tussen de chakra 's onderling.  


Regressietherapie van Ton Pierlo  Hypnotherapie en Regressietherapie thumbnail
03-04-2013

Regressietherapie

Regressietherapie kan worden ingezet bij een veelheid van klachten, waaronder assertiviteitsproblemen, seksuele problemen, posttraumatische stress, fobie


Hypnotherapie van Ton Pierlo  Hypnotherapie en Regressietherapie thumbnail
03-04-2013

Hypnotherapie

Hypnotherapie is een hele aangename, kortdurende en intensieve therapievorm waarin bewust gebruik gemaakt wordt van een bewustzijnstoestand die trance wordt genoemd.