CKB Schilderwerken

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Havendijk 18 , 4153 AX Beesd, Gelderland
Betuwe, Geldermalsen

E-mail

Over CKB Schilderwerken

Puur vakmanschap bij CKB Schilderwerken!
Voor decoratie en restauratie van uw pand.

CKB Schilderwerken is een begrip in de regio. Cees Kock is gediplomeerd allround-schilder én restauratieschilder. Met een verfijnd oog voor detail en vorm hanteert hij vakkundig zijn penselen en kwasten. Bezield door schoonheid en perfectie komt hij tot een optimaal resultaat.
CKB Schilderwerken voert de volgende werkzaamheden deskundig uit:
* schilderwerk en onderhoud
* restauratie
* glas-in-lood
* glaszetten
* hout- en marmerimitaties

Ook ontwerpen,(kleur) advisering en kleur-historisch onderzoek behoren tot de specialismen van Cees Kock. Zijn ambachtelijk werk is creatief, maar altijd afgestemd op uw wensen.

CKB Schilderwerken kunt u inschakelen voor moderne en klassieke in-en exterieurs. Bijvoorbeeld voor traditionele herenhuizen en kerken, maar ook voor eigen woningen en bedrijfspanden.

CKB Schilderwerken is betrouwbaar. Afspraak is afspraak. Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek of offerte aan. Bel 06-10826058 of [email protected]

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is CKB Schilderwerken in Havendijk 18, Beesd Gelderland 4153 AX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Behang diensten in Beesd Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Beesd Behang per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Beesd Gelderland, 4153 AX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825802]