ORMIT in top-10 van Beste Werkgevers van Nederland

Door: P & B Communicatie  04-05-2007
Trefwoorden: Md, Ormit

De Bilt, 3 mei 2007 – ORMIT behoort tot de top-10 van Beste Werkgevers van Nederland. Dit is de uitkomst van het onderzoek van het Great Place to Work Institute Nederland. ORMIT nam voor het eerst deel aan dit onderzoek, dat jaarlijks wordt uitgevoerd, en behaalde in de eindklassering de negende plaats. In totaal zijn dit jaar 25 organisaties beloond met een eindnotering. Van deze 25 deelnemers zijn er negen actief op het gebied van ’staffing’. In deze categorie eindigde ORMIT op de derde plaats en onderscheidde zich onder meer op het gebied van teamspirit, professionele kwaliteit, verbondenheid en integriteit.

ORMIT is specialist op het gebied van management development (MD) en werkt daarbij nauw samen met circa vijftig organisaties uit de top van het Nederlandse bedrijfsleven en de overheid waaronder organisaties als Rabobank, DSM, Belastingdienst, Fortis, Shell, Nuon, Philips en Ordina. Inmiddels zijn honderden academici ontwikkeld tot managers en leiders die nu werkzaam zijn bij organisaties uit het ORMIT-netwerk. Naast het management traineeprogramma geeft ORMIT advies op MD-gebied en worden maatwerk MD-programma’s ontwikkeld.

Hetty van Ee, directeur van ORMIT: “Ik ben bijzonder trots dat we als nieuwkomer in deze ranking direct binnenkomen op de negende plaats. Ik zie het als een beloning en een bevestiging van de manier waarop we de afgelopen jaren consequent hebben gewerkt aan het optimaliseren van de organisatie en ons ontwikkelconcept. Dit inspireert ons om door te gaan op de ingeslagen weg. We hebben de afgelopen jaren bereikt dat organisaties en managers die gericht bezig zijn met MD, ons ervaren als dé specialist op dit gebied. Deze notering in de top-10 van Beste Werkgevers van Nederland en het feit dat we vorig jaar zijn uitgeroepen tot Beste MD Programma en als beste Overall Traineeship 2006, dragen hier verder aan bij.”

Great Place to Work
Great Place to Work Institute Nederland organiseert sinds vijf jaar de verkiezing Beste Werkgevers van Nederland. De verkiezing is voortgekomen uit een initiatief van de Europese Commissie dat was gericht op het groeiende belang van sociale aspecten als concurrentievoordeel binnen organisaties. De uitkomst van de verkiezing van Beste Werkgever van Nederland is voor een derde gebaseerd op onderzoek naar het personeelsbeleid van de deelnemende organisaties en voor tweederde op de resultaten van enquêtes die anoniem zijn afgenomen onder medewerkers. Wereldwijd wordt dit onderzoek in 29 landen uitgevoerd.

Over ORMIT
ORMIT is een dochter van het beursgenoteerde Ordina N.V. en is gespecialiseerd op het gebied van Management Development. ORMIT werkt samen met een zeer uitgebreid netwerk van vooraanstaande bedrijven in de Nederlandse economie en met diverse overheidsinstellingen. Voor deze opdrachtgevers – onze participanten- selecteren wij niet alleen (jonge) managers, maar leiden ze ook op, coachen ze, zorgen voor een verdere ontwikkeling en opleiding en begeleiden ze. ORMIT heeft drie onderscheidende MD-diensten; een Open Management Development traineeship programma, bedrijfs- gerelateerde incompany programma’s en maatwerkprogramma’s. Sinds de oprichting in 1994 heeft ORMIT al vele honderden managers geselecteerd en opgeleid. ORMIT heeft vestigingen in De Bilt en Brussel en heeft momenteel 200 mensen in dienst.


Noot voor redactie, niet voor publicatie.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hetty van Ee,
Algemeen Directeur van ORMIT,
Dorpsstraat 85, 3732 HH De Bilt
telefoon 030 2984300.
e-mail: [email protected]
http://www.ormit.nl

Trefwoorden: Md, Ormit