EZA Vastgoed Makelaardij

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Sportlaan 7 , 6681 CD Bemmel, Gelderland
Lingewaard, Maas- en Waal

E-mail

Over EZA Vastgoed Makelaardij

EZA Vastgoed Makelaardij te Bemmel is een actief, jong, dynamisch en betrokken full-service NVM makelaarskantoor dat gespecialiseerd is in de aan- en verkoop van zowel particuliere woningen als bedrijfsmatig vastgoed.

Onze organisatie beschikt door de directe en vooruitstrevende aanpak al over een groot aantal tevreden klanten. De werkwijze biedt onze klanten daadwerkelijk onderscheidende mogelijkheden om bijvoorbeeld de woning sneller en voor een betere prijs te verkopen of te kopen. Door de korte lijnen binnen de organisatie en soepele communicatie, verliezen wij de klanten niet uit het oog en kunnen wij altijd naar verwachting presteren. Creatief zijn is het sleutelwoord in de huidige economische tijden.

Naast aan- en verkoop verlenen wij ook diensten als taxaties, huur- en verhuur, beheer en uitponden. Uitponden is het verkopen van huurwoningen. Deze huurwoningen zijn uitermate geschikt voor starters.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is EZA Vastgoed Makelaardij in Sportlaan 7, Bemmel Gelderland 6681 CD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Verkoop diensten in Bemmel Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bemmel Verkoop per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bemmel Gelderland, 6681 CD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825171]