St Elisabeth Zorgcentrum & Verpleeghuis

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rozenstraat 10 , 6658 WX Beneden-Leeuwen, Gelderland
Maas- en Waal, West Maas en Waal

E-mail - Geen ingevoerd

Over St Elisabeth Zorgcentrum & Verpleeghuis

St. Elisabeth is een nieuw gebouw voorzien van moderne voorzieningen.In de schaduw van het centrum van Beneden-Leeuwen heeft zorggroep Maas & Waal een gebouw gerealiseerd waar de visie ‘zo thuis mogelijk wonen’ zowel in steen als in diensten en faciliteiten is verwezenlijkt. Vandaag de dag kunnen cliënten in St. Elisabeth een beroep doen op zorg en behandeling. Daarvoor zijn er diverse woonvormen gerealiseerd: van appartementen tot kleinschalige groepswoningen.

In St. Elisabeth wordt zowel zorg en behandeling geboden voor mensen met een lichamelijke beperking (somatische zorg) als ook voor mensen met geestelijke (ouderdoms)ziekten zoals dementie (psychogeriatrische zorg).
Met een Stiltecentrum (voor rust en bezinning) en de Kern (recreatieruimte waar onder meer films worden vertoond) beschikt St. Elisabeth over prachtige faciliteiten ten behoeve van activiteiten en ontspanning. Daarnaast is er een beweegtuin voor ouderen waarin ook belangstellenden ‘van buiten’ worden voorgelicht over bijvoorbeeld valpreventie.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

17-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is St Elisabeth Zorgcentrum & Verpleeghuis in Rozenstraat 10, Beneden-Leeuwen Gelderland 6658 WX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurant diensten in Beneden-Leeuwen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Beneden-Leeuwen Restaurant per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Beneden-Leeuwen Gelderland, 6658 WX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822697]