Fysiotherapiepraktijk Lagerwey Van Dartel

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Molenstraat 60 , 6721 WP Bennekom, Gelderland
Ede, Gelderse Vallei

E-mail

Over Fysiotherapiepraktijk Lagerwey Van Dartel


fysiotherapie praktijk Lagerwey / van Dartel

In onze fysiotherapie praktijk in Bennekom werkt een (jong )enthousiast team van 5 therapeuten.

Voor ons zijn individuele aandacht voor u als bezoeker van onze praktijk en waar nodig een multidisciplinaire aanpak van uw zorgvraag, belangrijk binnen de visie van onze fysiotherapie praktijk.

Wij proberen u van goede zorg te voorzien binnen een rustige (werk)omgeving.
Onze specialisaties zijn: Manuele therapie ; kinderfysiotherapie; dry needling ; mensendieck oefentherapie; sportgerelateerde klachten ; Nekklachten ; hoofdpijnklachten ; schouderklachten volgens methode Stenvers

Kinderfysiotherapie

Er zijn kinderen die zich vertraagd of afwijkend ontwikkelen ten opzichte van leeftijdgenoten. Dit kan als gevolg zijn aandoeningen aan zintuigen, organen, het zenuwstelsel of het bewegingsapparaat. Echter er hoeft niet sprake te zijn van een aandoening maar er kan ook een te kort aan ervaring of aanleg zijn.
In eerste instantie zal de kinderfysiotherapeut middels een observatie en een uitgebreid onderzoek in kaart brengen waarom de ontwikkeling vertraagd of afwijkend verloopt en in overleg met ouders/ verzorgers een behandelplan opstellen.
In spelvorm(spelend en lerend) en kindgericht oefenmateriaal zal aan de behandeldoelen gewerkt worden. Om een optimaal resultaat te krijgen is het belangrijk om goede afstemming met ouders, eventuele andere hulpverleners en scholen te hebben. Overleg/begeleiding van ouders en scholen zal een belangrijke plaats innemen binnen de behandeling. bekijk ook de website voor de Nederlandse Vereniging voor Kinderfysiotherapie.

Manuele therapie

Manuele therapie richt zich op diagnostiek en behandeling van functiestoornissen van het bewegingsapparaat. Het doel van de therapie is het verminderen van deze functiestoornissen en pijnklachten. Om dit te realiseren kunnen specifieke mobiliserende technieken gebruikt worden.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapiepraktijk Lagerwey Van Dartel in Molenstraat 60, Bennekom Gelderland 6721 WP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Bennekom Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bennekom Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bennekom Gelderland, 6721 WP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825818]