Runhaar Bouw & Afwerking

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wildekamp 66 , 6721 JE Bennekom, Gelderland
Ede, Gelderse Vallei

E-mail - Geen ingevoerd

Over Runhaar Bouw & Afwerking

Runhaar Bouw & Afwerking in Bennekom is sinds 1993 actief in Midden-Nederland. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit verbouw, aanbouw- en uitbouwwerkzaamheden, aanleg van badkamers en keukens, plaatsen van dakkapellen en zolders. Daarnaast werken wij voor bedrijven waar we klantspecifieke werkzaamheden uitvoeren. Of het nu gaat om renovaties, akoestiek, brandveiligheid of onderhoud, wij kunnen het voor u realiseren.

Kenmerkend voor ons bedrijf is de betrokkenheid en klantgerichtheid voor u als klant, gecombineerd met kwaliteit en flexibiliteit. Binnen ons bedrijf werken wij met een vast team van medewerkers waardoor u kunt rekenen op een verzorgde en vakkundige afhandeling. U als klant heeft te maken met één vast aanspreekpunt. Daarbij bent u verzekerd van persoonlijke aandacht . Op elk gewenst moment is er ruimte om uw specifieke wensen te bespreken.

Vakmanschap

Of het nu gaat om kleine of grote aanpassingen aan uw woonhuis of bedrijf, bij Runhaar Bouw & Afwerking bent u verzekerd van vakmanschap en een gedegen service.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.
Runhaar Bouw & Afwerking: Aannemer voor al uw bouw en verbouw wensen!

Kaart

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Bennekom Gelderland

Is Runhaar Bouw & Afwerking in Wildekamp 66, Bennekom Gelderland 6721 JE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Bennekom Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bennekom Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bennekom Gelderland, 6721 JE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815957]