Therapie & Coaching Loes Dijker

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Molenstraat 8 , 6721 WN Bennekom, Gelderland
Ede, Gelderse Vallei

E-mail

Over Therapie & Coaching Loes Dijker

Onlangs volgde ik een lezing van “Geert Kimpen” schrijver oa van de boeken “De kabbalist”en “De geheime Newton” . Twee prachtboeken die ik zeer aanraad. Ik kocht één van zijn boeken en maakte van de gelegenheid gebruik om er een persoonlijke boodschap in te laten zetten.

Na een korte uitleg van mijn kant noteerde hij in mijn boek:

Lieve Loes,
de weg-wijzer, de vrouw die een stukje meeloopt wanneer mensen verdwalen, de vrouw die harten opent.

"Raak" precies wat mijn missie in dit leven is.

Ik loop graag een eindje mee op “jouw pad” . Begeleid en zoek mee naar de juiste richting om je mogelijk weer terug te brengen bij je oorspronkelijke pad. daar vind je je “eigen krachtige zijn”.

Met mijn website wil ik je verder informeren over de mogelijkheden die ik bied voor therapie en coaching en over mijn andere activiteiten.

Integrale therapie wil zeggen dat er aandacht is voor de hele mens; lichaam, geest en ziel zijn één geheel.

Jouw vraag staat centraal en ik sluit aan bij dat wat zich op het moment aandient.
Daarbij hanteer ik verschillende invalshoeken, we starten vanuit het gesprek en van daaruit ontvouwt zich vanzelf wat nodig is. Werken met metaforen, creativiteit, dromen, meditatie, innerlijk kind, stem, lichaam. Ik hanteer daarbij allerlei technieken bijvoorbeeld vanuit gestalt, mind fullness, chakra’s, voice dialogue, systeemwerk. Zowel dieptewerk als zijn in het “hier en nu” en het toepassen in de dagelijkse praktijk komen aan de orde.

Met Integrale therapie bied ik ondersteuning op vragen zoals:
Wie ben ik, waarom loopt het niet zoals ik wil, waarom loop ik iedere keer tegen dezelfde problemen aan, waarom heb ik geen plezier in mijn relatie(s), wat kan ik zelf doen om mijn eigen leven en werk meer zin en richting te geven.

Coaching is een manier om kortdurend een probleem aan te pakken waar je tegen aan loopt. Soms weet je zelf wel dat je iets anders wil maar je weet nog niet hoe.

Openingstijden

Ma, Do
-
Di - Wo, Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Life Coaching

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Therapie & Coaching Loes Dijker in Molenstraat 8, Bennekom Gelderland 6721 WN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Bennekom Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bennekom Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bennekom Gelderland, 6721 WN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816395]