Fysio- en Manuele Therapiepraktijk en Dry Needling J de Sonnaville

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Keltenpad 30 , 6617 BS Bergharen, Gelderland
Maas- en Waal, Wijchen

E-mail

Over Fysio- en Manuele Therapiepraktijk en Dry Needling J de Sonnaville

Met de fysiotherapeut bent u snel weer in beweging

De algemeen fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. Hij behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen.

Snel op de fiets een boodschap halen. Soepel door het verkeer manoeuvreren. Fietsen, lopen, bukken, daar denkt u eigenlijk niet bij na. Tot het moment dat u last krijgt van een zeurende knie, pijn in uw rug of uw chronische ziekte… Herkenbaar? U vraagt zich af hoe u snel weer alles kunt doen wat u voorheen deed. Of hoe u zo goed mogelijk blijft bewegen ondanks uw chronische ziekte. De fysiotherapeut helpt u te (blijven) bewegen.

De fysiotherapeut luistert naar de reden van uw komst en uw wensen tot verbetering. Hij kijkt samen met u naar uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met zijn adviezen en oefeningen zorgt hij ervoor dat u weer beter kunt bewegen. Zo haalt u uit het leven wat erin zit.

Dry needling:

Een patiënt met myofasciale pijn heeft last van stijfheid en vaak acute of zelfs chronische spierpijn. Wanneer de spieren te gespannen zijn, kunnen zich pijnlijke en verharde plekken vormen; de triggerpoints. De spierproblemen kunnen vaak door een geschoolde dry needler worden verholpen. Het aandrukken van een triggerpoint wekt meestal dezelfde pijn op waar de patiënt last van heeft. Deze pijngebieden worden ook wel reffered pain patterns genoemd. Bij dry needling gaat de therapeut door middel van palpatie op zoek naar de triggerpoints. Hij prikt het trigger point aan met een dunne, niet-holle naald. Hierdoor wordt een reflex opgewekt, ook wel "twitch respons" genoemd; de spier zal zich kort samentrekken en daarna ontspannen ('deactiveren'). De klachten kunnen in relatief korte tijd verdwijnen.
Dry needling is geen acupunctuur en heeft in tegenstelling tot acupunctuur geen energetisch kader en er wordt geen gebruik gemaakt van meridianen om de aanprikpunten te bepalen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Bergharen Gelderland

Is Fysio- en Manuele Therapiepraktijk en Dry Needling J de Sonnaville in Keltenpad 30, Bergharen Gelderland 6617 BS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Bergharen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Bergharen Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Bergharen Gelderland, 6617 BS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825465]