Afscheidshuys het

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Van Heemstraweg 77 , 6641 AB Beuningen gld, Gelderland

E-mail

Over Afscheidshuys het

Het Afscheidshuys is een initiatief van Suzanne van Horssen Uitvaartbegeleiding. Vincent Tromp eigenaar van Suzanne van Horssen Uitvaartbegeleiding stelde vast dat bijna geen enkele beschikbare faciliteit werkelijk voorzag in de huidige wensen van nabestaanden. Thuisopbaring heeft niet ieders voorkeur, terwijl het bezoek aan een mortuarium nogal eens als afstandelijk wordt ervaren. De oplossing; een vriendelijke, bijna huiselijke omgeving waar zowel het afscheid voorafgaand als tijdens de dienst tot z’n recht komt. Een waardig afscheid. Om hieraan gestalte te kunnen geven heeft Suzanne van Horssen Uitvaartbegeleding haar diensten in dezen uitgebreid.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Afscheidshuys het in Van Heemstraweg 77, Beuningen gld Gelderland 6641 AB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Beuningen gld Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Beuningen gld Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Beuningen gld Gelderland, 6641 AB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228933]