Cristallijn Kinderopvang De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zonnebloemveld 8 , 6641 TA Beuningen gld, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Cristallijn Kinderopvang De

Bij Kinderopvang de Cristallijn staan wij garant voor kleinschaligheid, een sfeervolle omgeving voor ouder en kind, en kwaliteit die wordt gewaarborgd door het lagere aantal kinderen per begeleider en het feit dat wij het kind benaderen als een competent wezen, kortom opvang die recht doet aan het kind en de ouder.

In onze kijk op kinderen zijn wij geïnspireerd door de pedagogiek die gehanteerd wordt in Reggio Emilia.

Deze pedagogiek is ontstaan na de Tweede Wereldoorlog. De ouders van Reggio Emilia wilden een school voor hun kinderen, waarin kinderen werd geleerd zelfstandig na te denken en zelf keuzes te maken, ze wilden dat hun kinderen opgroeiden tot zelfbewuste zelfstandige mensen.

Binnen de Reggio Emilia pedagogiek wil men dat kinderen opgroeien tot mensen die in staat zijn respect te hebben voor zichzelf, voor andere mensen en voor de natuur. Het wordt ook wel eens een manier van leven genoemd. De uitgangspunten van Reggio Emilia maken dat je op een andere manier naar jezelf, naar anderen en naar je omgeving kijkt, waardoor je anders in het leven komt te staan. Het gaat erom de ander de ruimte te geven, echt naar hem te kijken en te luisteren. Respect te hebben voor de ander. Alles wat je zelf kan, zelf mogen doen. Zijn wie je bent met respect voor jezelf, de ander en de omgeving.

Het doel van Kinderopvang de Cristallijn is samen met de ouder(s)/verzorger(s) de kinderen te ondersteunen en te begeleiden bij hun ontwikkelingsweg. Wij willen hen de ruimte geven om op te groeien tot zelfstandige zelfbewuste mensen, die in staat zijn hun eigen keuzes te maken, en hier ook hun verantwoordelijkheid voor kunnen en willen dragen. Dit alles is mogelijk als zij de vrijheid krijgen om zichzelf, de ander en de wereld om hen heen te ontdekken, en te zijn wie ze zijn.

Wij vinden het belangrijk dat het kind opgroeit tot een mens, die eerlijk is naar -, en respect toont voor zichzelf, de ander en zijn omgeving.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Beuningen gld Gelderland

Is Cristallijn Kinderopvang De in Zonnebloemveld 8, Beuningen gld Gelderland 6641 TA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderdagverblijf diensten in Beuningen gld Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Beuningen gld Kinderdagverblijf per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Beuningen gld Gelderland, 6641 TA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3684249]