de Heuve Catering

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hadrianussingel 22 , 6642 AJ Beuningen gld, Gelderland

E-mail

Over de Heuve Catering

Uw bijeenkomst of evenement op uw gewenste locatie...!
Voor een betaalbare catering op maat met premium service en heerlijke producten.
Bent u bij de Heuve catering aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfs- en particuliere feesten, bruiloften, buffetten, barbecue, recepties, jubilea, verjaardagen etc.

Wij nemen al uw zorg uit handen en kunnen alles voor u verzorgen van hapje tot een compleet ingerichte locatie met tenten, decoratie, entertainment, koks en bediening.

Om uw catering geheel aan uw wensen te laten voldoen, raden we u altijd aan een en ander met ons in een persoonlijk gesprek te bespreken.

Een catering kan er als volgt uitzien:
In een mooi ingerichte locatie verzorgen wij:
Ontvangst of receptie met een ontvangstcocktail, petit fours met logo of foto, koffie en thee met een bruidstaart of een assortiment luxe gebak. Na de ontvangst schenken wij diverse consumpties, gevolgd door een uitgebreid dinerbuffet, barbecue of wokbuffet naar keuze en later gevolgd door een spetterend feest met dranken en hapjes naar keuze. Ter afsluiting van de avond een lekkere friet en snacks of koude en warme broodjes.

Openingstijden

Ma - Do, Za - Zo
-
Vr
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

09-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/deheuve/
Twitter: https://twitter.com/deheuve

Categorieën: Caterers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is de Heuve Catering in Hadrianussingel 22, Beuningen gld Gelderland 6642 AJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Beuningen gld Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Beuningen gld Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Beuningen gld Gelderland, 6642 AJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3777010]