Dutch American Diner & Catering de Heuve

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hadrianussingel 22 , 6642 AJ Beuningen gld, Gelderland

E-mail

Over Dutch American Diner & Catering de Heuve

Kom lekker snacken, u heeft namelijk een enorme keuze uit ons ruime assortiment. Ontdek ook de verschillende uitsmijters, warme en koude lunchgerechten en de complete menu’s die u ook mee kunt nemen. Een vlotte bediening en de perfecte wijze van verpakken garandeert u daarnaast altijd van een vers en kwaliteitsproduct. In ons ruim opgezette zitgedeelte met meer dan 70 zitplaatsen kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner. Natuurlijk serveren wij hier ook knapperige friet en de lekkerste snacks. Naast onze vaste menukaart serveren wij ook wisselende lunch- en dinerspecialiteiten. Voor een latte macchiato of een vrijdagmiddagborrel op ons terras bent u uiteraard ook welkom.

Bij de Heuve Bakery is het mogelijk om een lunch van vers belegde broodjes te bestellen. Onze broodjes zijn ovenvers. Ze worden de gehele dag a la minute voor u gebakken. Alle broodjes worden rijkelijk belegd met eventueel een frisse topping. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten. Wij gaan het voor u regelen.

Wanneer u uw bestelling voor 10:00 uur aan ons doorgeeft, dan zorgen wij ervoor dat deze tussen 11:15 uur en 12:15 uur bij u op de zaak wordt bezorgd. Het minimale bestelbedrag voor gratis bezorgen* is € 20,00. Onder de € 20,00 bedragen de bezorgkosten € 3,00. Wenst u een ander tijdstip voor de bezorging, dan kan dit in overleg natuurlijk altijd. U kunt contant betalen, maar ook via iDeal of wanneer u regelmatig besteld op rekening.

Van lunch tot familiefeest, van bedrijfsborrel tot verjaardag. Wij leveren op elk moment van de dag, 7 dagen per week, onze culinaire specialiteiten. Ons catering aanbod is zeer uitgebreid. Om u een beeld te geven van de mogelijkheden hebben we een overzicht samengesteld. Wij zijn specialisten in maatwerk. Leest u de informatie op uw gemak eens door. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan even contact met ons op.

Openingstijden

Ma - Do, Za
-
Vr
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/deheuve/
Twitter: https://twitter.com/deheuve

Categorieën: Caterers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dutch American Diner & Catering de Heuve in Hadrianussingel 22, Beuningen gld Gelderland 6642 AJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Beuningen gld Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Beuningen gld Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Beuningen gld Gelderland, 6642 AJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3777010]