Zorgcentrum & Verpleeghuis Alde Steeg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bongerdstraat 84 , 6641 BG Beuningen gld, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Zorgcentrum & Verpleeghuis Alde Steeg

Op loopafstand van het winkelcentrum van Beuningen, met onder meer een bibliotheek en apotheek, ligt Alde Steeg. Eind 2014 zijn de eerste twee nieuwe gebouwen van in totaal vier gebouwen opgeleverd. Alde Steeg biedt de mogelijkheid voor individueel wonen met zorg en groepswonen voor dementerenden.
Binnen Alde Steeg vinden allerlei activiteiten plaats die steeds afgestemd worden op de wensen van de bewoners. Ook is er een restaurant waar zowel cliënten als belangstellenden van buiten het zorgcentrum van harte welkom zijn.
Het zorgcentrum heeft de warmte van een dorp en de mogelijkheden van de stad. Er is een sterke binding met de gemeenschap.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Zorgcentrum & Verpleeghuis Alde Steeg in Bongerdstraat 84, Beuningen gld Gelderland 6641 BG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurant diensten in Beuningen gld Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Beuningen gld Restaurant per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Beuningen gld Gelderland, 6641 BG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822752]