Fit en Fysio Borculo

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Voorstad 4 , 7271 BE Borculo, Gelderland
Berkelland, De Achterhoek

E-mail - Geen ingevoerd

Over Fit en Fysio Borculo

Klachten opgedaan tijdens het werk of sporten, de lichamelijke gevolgen van een ongeluk of ziekte, een verkeerde beweging of gewoon, omdat het lichaam ouder wordt: Fit en Fysio Borculo helpt u!

Fit worden of naar een specialist fysiotherapeut? Hieronder leggen we de verschillende specialisaties uit
De kinderfysiotherapeut is gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met een achterstand in hun motorisch functioneren. Bij baby's kan er sprake zijn van een voorkeurshouding of vertraagde motorische ontwikkeling. Oudere kinderen kunnen problemen hebben met motorische vaardigheden of aandoeningen hebben zoals astma waarvoor fysiotherapie ondersteuning kan bieden.

De oedeemtherapeut kan mensen helpen in het voorkomen of behandelen van lymfevocht. Dit kan aangeboren zijn of na medische ingreep ontstaan zoals bijvoorbeeld bij de behandeling van borstkanker.

Fit en Fysio Borculo is gespecialiseerd in aandoeningen binnen het werkgebied van Hart-Vaat en Longen. Het kan zijn dat u hartinfarct heeft gehad hebt of last heeft van hartfalen. Mensen die benauwd zijn of moeite hebben met inspanning als gevolg van COPD trainen bij ons. Mensen met zogenaamde 'etalagebenen' (Claudicatio Intermittens) krijgen een intensieve looptraining aangeboden.

Fit en Fysio Borculo is deelnemer aan het ParkinsonNet. De fysiotherapeuten van het ParkinsonNet zijn gespecialiseerd in het behandelen van mensen met de ziekte van Parkinson. De therapeuten zijn opgeleid door experts op het gebied van de ziekte van Parkinson afkomstig uit de Parkinsoncentra in Nederland.

Het Schoudernetwerk Twente een groep gespecialiseerde fysiotherapeuten in behandelen van schouderaandoeningen. Fit en Fysio maakt onderdeel van dit netwerk. Deze therapeuten zijn gespecialiseerd in schouderaandoeningen, lichamelijk onderzoek, (para-) medische interventies en consequenties voor de revalidatie.

Speciaal voor mensen met Diabetes Mellittus type 2 heeft onze praktijk een beweegprogramma.

Openingstijden

Ma, Do
-
Di - Wo, Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fit en Fysio Borculo in Voorstad 4, Borculo Gelderland 7271 BE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Borculo Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Borculo Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Borculo Gelderland, 7271 BE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824627]