Zurel Medisch Advies BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Platvoetsdijk 9 11 , 7271 NE Borculo, Gelderland
Berkelland, De Achterhoek

E-mail

Over Zurel Medisch Advies BV

Voor ons, Guus Zurel en Clare Zurel-van Wissen betekende de aankoop van onze authentieke boerderij in de Achterhoek een vervulling van een lang gekoesterde wens:

Een inspirerende omgeving creëren waar mensen worden ondersteund in hun fysieke, mentale (lees persoonlijke) en spirituele ontwikkeling.
Zo willen wij een bijdrage leveren aan het Wel-Zijn van de mens en daardoor meewerken aan een positieve toekomst voor elk individu en de mensen om hen heen.

Bij Erve Zurel vindt je aandacht voor zowel geestelijk als lichamelijk Wel-Zijn onder één dak. De visie hierachter is dan ook de mens vanuit een brede kijk op de wereld te benaderen: emotioneel, fysiek, mentaal, spiritueel en zakelijk. Deze aspecten verbinden zij met elkaar in hun programma's.

Voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling kun je terecht in het Centrum voor Inspiratie en Wel-Zijn, dat deel uitmaakt van Erve Zurel.

Wil je gewoon tot rust komen, onthaasten en nieuwe inspiratie opdoen, ga dan buiten aan de slag in de (moes)tuin. Simpele fysieke arbeid geeft rust in de geest en maakt uw innerlijke kracht weer vrij.

Erve Zurel biedt onder de vlag van Zurel Medisch Advies een uitgekiend vitaliteitsprogramma, dat bestaat uit een fysieke check-up, mentale begeleiding (coaching) en versterking van je energieniveau.

Zoek je een ruimte voor het geven van een workshop, training of 'heidesessie', of wil je misschien een retraiteperiode houden, dan ben je bij Erve Zurel ook aan het juiste adres.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

07-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Doctors

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Zurel Medisch Advies BV in Platvoetsdijk 9 11, Borculo Gelderland 7271 NE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Coaching diensten in Borculo Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Borculo Coaching per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Borculo Gelderland, 7271 NE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822420]