Constructiebedrijf van der Donk BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Waterstraat 34 , 6657 CP Boven-Leeuwen, Gelderland
Maas- en Waal, West Maas en Waal

E-mail

Over Constructiebedrijf van der Donk BV

Constructiebedrijf van der Donk BV is opgericht in 1989 door Frans en Monique van der Donk.

Het bedrijf heeft 15 medewerkers. Het aantal klanten is gestaag gegroeid. Tevens nam het aantal disciplines dat wij in huis hebben stevig toe. Zo worden de meeste producten tegenwoordig in eigen huis getekend, geproduceerd en gemonteerd door eigen monteurs. Als bedrijf onderscheiden wij ons, door een zeer uitgebreide materiaalvoorraad.

Hierdoor zijn wij in staat om sneller dan anderen te reageren op spoedorders. Omdat ongeveer de helft van onze activiteiten te maken heeft met de bouw van woningen en bedrijfsgebouwen, hebben wij ook een grote voorraad stalen balken en verzinkte lateien in diverse maten. Tevens beschikken wij over een grote voorraad plaatmaterialen in staal, rvs en aluminium. De voorraad verzinkte lateien betreft het uitgebreidste assortiment van Nederland. Ook zijn wij zeer goed in het uitvoeren van verbouwingen en montagewerkzaamheden en beschikken wij over 3 montagebussen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/donkconstructie/

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Boven-Leeuwen Gelderland

Is Constructiebedrijf van der Donk BV in Waterstraat 34, Boven-Leeuwen Gelderland 6657 CP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Boven-Leeuwen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Boven-Leeuwen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Boven-Leeuwen Gelderland, 6657 CP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3744471]