INTRODUCTIE KWASTVERSIE COMBI SEALER

INTRODUCTIE KWASTVERSIE COMBI SEALER van Global Paint Products

Door: Global Paint Products  09-07-2008
Trefwoorden: Grondverf, Bloedende Houtsoorten, Combi Sealer,

INTRODUCTIE KWASTVERSIE COMBI SEALER

Global Paint Products introduceert een kwastversie van de Combi Sealer: Een watergedragen isolerende grondverf (binnen/buiten) voor bloedende houtsoorten.


Boven-Leeuwen – Sneldrogend, goede isolatie tegen inhoudsstoffen van bloedende houtsoorten, goede penetratie in hout, geringe milieubelasting, duurzaam elastisch en universeel overschilderbaar met de meest gangbare bouwverven. Dat zijn de kenmerkende producteigenschappen van de kwastversie Combi Sealer die door verffabrikant Global Paint Products naast de reeds bestaande spuitversie is ontwikkeld.

Global Paint Products produceert een KOMO gecertificeerde, watergedragen productlijn, genaamd de Combi serie. Deze productlijn, welke mede door nauwe samenwerking met diverse timmerfabrikanten is ontwikkeld, voldoet ruimschoots aan de verwachtingen en eisen die gesteld worden in BRL 0801.
Onderdeel van dit concept is de Combi Sealer. Combi Sealer is uitstekend geschikt als isolerende laag voor het gronden van deuren, schroten, kozijnen, boeiboorden en overige betimmeringen die gemaakt zijn uit bloedende houtsoorten.

Combi Sealer Kwastversie is leverbaar in wit in 1 & 2,5 liter.

Trefwoorden: Bloedende Houtsoorten, Combi Sealer, Combi Sealer Kwastversie, Grondverf,

Contact Global Paint Products

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share