Rubens Advocatuur

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Florastraat 91 , 6657 AR Boven-Leeuwen, Gelderland
Maas- en Waal, West Maas en Waal

E-mail

Over Rubens Advocatuur

Rubens Advocatuur in Boven Leeuwen is een jong en dynamisch advocatenkantoor.

Maikel Rubens en Linda Rubens-Snijders zijn beiden advocaat. Zij geven ondersteuning aan particulieren en bedrijven voor de meest voorkomende juridische problemen. Op het gebied van het familierecht wordt de dienstverlening verzorgd door Mevrouw mr L.D.M. Rubens-Snijders. Zij is als advocaat gespecialiseerd in personen- en familierecht.

Op het gebied van arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht en ondernemingsrecht wordt u bijgestaan door
advocaat mr M.P.J. Rubens, bedrijfsjurist gespecialiseerd in arbeidsrecht professioneel mediator.

Rubens Advocatuur heeft als werkgebied West Maas en Waal en Druten.
Desgevraagd staan wij ook mensen bij van buiten het werkgebied (Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Tiel).
In de regio zijn niet veel andere advocaten actief. Maikel Rubens en Linda Snijders zijn de enige advocaten in de gemeente West Maas en Waal. Voor echtscheiding en ontslagkwesties kunt u bij Rubens Advocatuur terecht. Ook voor rechtshulp op basis van een toevoeging. Bel ons voor een eerste inschatting van uw zaak.

Het civiele recht gaat over de aanspraken die iemand heeft ten opzichte van een ander die ontstaan door bijvoorbeeld bezit of eigendom of door overeenkomst. Als er wanprestatie wordt gepleegd is soms een advocaat nodig om alsnog de gewenste prestatie of schadevergoeding te krijgen. Als een bedrijf of burger civielrechtelijk wordt aangesproken, is het wijs om deugdelijk verweer te voeren.
Maikel Rubens behandelde als bedrijfsjurist veel contractuele geschillen. Sinds 2005 is hij ook verschillende zaken voor particulieren gaan behandelen. Iedere zaak staat op zich, maar in basis zijn de toepasselijke regels steeds dezelfde. Dat maakt het werk ook steeds weer leuk.

Als mediator getraind in Harvard Onderhandelen zal Maikel Rubens zoeken naar mogelijkheden om een geschil met een minnelijke regeling te doen eindigen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Rubens Advocatuur in Florastraat 91, Boven-Leeuwen Gelderland 6657 AR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Boven-Leeuwen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Boven-Leeuwen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Boven-Leeuwen Gelderland, 6657 AR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825597]