Schreuders Handel en Transport BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Weitjesweg 56 , 5306 XX Brakel, Gelderland
Betuwe, Zaltbommel

E-mail

Over Schreuders Handel en Transport BV


De laatste 10 jaar is Schreuders Handel en Transport BV zich vooral gaan richten op saneringswerken en het vervoer van verontreinigde grond, maar ook de zand- en grindhandel - waar de oorsprong van het bedrijf ligt - floreert goed.

Bijzondere aanwinsten van het bedrijf zijn trucks met oplegger, waarmee “meer voor minder” kan worden getransporteerd. Maar ook het vervoer met vloeistofdichte containers of korte aangedreven wagens is mogelijk.
In de toekomst zal het bedrijf zich verder ontwikkelen en in gaan spelen op de activiteiten, die geboden worden vanuit de markt. Alle vrachtwagens zijn voorzien van tijdig gekeurde overdrukunits en worden bestuurd door chauffeurs, die jaarlijks een medische keuring ondergaan voor saneringen.

Zand, grind en siermaterialen

Zand

Zand is verkrijgbaar in vele soorten en kan op verschillende manieren worden toegepast.
In de wegenbouw wordt vulzand, ook wel ophoogzand genoemd, gebruikt voor ophoging van terreinen en als onderbaan bij de aanleg van wegen.
Nieuwe riolen worden met dit zand aangevuld
Statenmakers gebruiken straatzand om daarmee hun baan gereed te maken en hun stenen in te leggen, waarna met brekerzand wordt afgestrooid.
Metselzand, vloerenzand en voegzand worden toegepast in de woningbouw, maar ook de klussers thuis maken graag gebruik van deze producten.
Bij de aanleg van paardenbakken wordt gebruik gemaakt van zeefzand.

Grind en siersplitten.

Op de markt zijn vele soorten grind en siersplitten verkrijgbaar, met een grote verscheidenheid van kleuren.
Grindsoorten worden gebruikt in de wegen- en woningbouw, zo ook in de betonindustrie. Maar ook hoveniers passen vele soorten en maten siergrind en split toe in hun nieuw aan te leggen tuinen.
Grind weegt ongeveer 1.600 kg per m3 en wordt gewonnen in Limburg, België of Duitsland.

Granulaten

Voor de verharding van terreinen, opritten en paden wordt gebruik gemaakt van granulaten.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Stonemason

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Schreuders Handel en Transport BV in Weitjesweg 56, Brakel Gelderland 5306 XX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Brakel Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Brakel Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Brakel Gelderland, 5306 XX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3732616]