iWize CM zorgt voor efficiencyslag incasso activiteiten bij advocatuur

iWize CM zorgt voor efficiencyslag incasso activiteiten bij advocatuur van Iwize

Door: Iwize  08-10-2007
Trefwoorden: Automatisering, Advocatuur, Incasso Advocaat

Volgens ‘Stand van de Advocatuur 2007’, een uitgave van KSU Uitgeverij, beschikt het gros van de advocaten over een geautomatiseerde financiële administratie, intranet en een kennisdatabank. In een aantal gevallen wordt er ook gebruik gemaakt van nieuwe technieken zoals digitaal dicteren. Met betrekking tot incasso software worstelen veel praktijken echter nog met het vinden van de juiste oplossing.

iWize CM is een op zichzelf staande incasso applicatie die tevens eenvoudig kan worden gekoppeld aan CRM-, ERP- of boekhoudapplicaties. De applicatie is geschikt voor uiteenlopende advocatenpraktijken, voor de administratieve behandeling van eigen debiteuren tot het verwerken van uitgebreide incassoportefeuilles voor derden. iWize CM kent uitgebreide mogelijkheden voor het automatisch agenderen van een serie opeenvolgende acties, het opnemen van klantprofielen en bijvoorbeeld het berekenen van rente- en incassokosten. Omdat er gebruik wordt gemaakt van de laatste technieken zoals Webservices, kunnen dossiers automatisch worden verrijkt of gevalideerd op basis van postcode, telefoongids, WSNP, GBA etcetera.

De workshop staat gepland op donderdagmiddag 18 oktober, met een herhaling op 25 oktober 2007 en wordt verzorgd in het karakteristieke pand van iWize in Buurmalsen. De middag heeft een hoog interactief karakter. Deelnemers kunnen rekenen op de nodige tijd ‘achter de knoppen’, want iWize wil de advocatuur voornamelijk zelf laten ervaren wat deze baanbrekende incasso applicatie voor de efficiency en uiteindelijk het rendement van de praktijk kan betekenen.

De middagen zijn alleen kosteloos en vrijblijvend toegankelijk voor gasten werkzaam binnen de advocatuur. Een digitaal inschrijfformulier is te vinden op de website www.iWize.nl onder het menu Actueel / Evenementen.

Trefwoorden: Advocatuur, Automatisering, Incasso Advocaat, Incassosoftware, Iwize

Contact Iwize

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share