iWize sluit OEM-overeenkomst met VitalHealth Software

iWize sluit OEM-overeenkomst met VitalHealth Software van Iwize

Door: Iwize  09-08-2007
Trefwoorden: Software, Incasso, Saas

Ketenintegratie
“Credit Management organisaties dienen te innoveren om het hoofd in de hevige concurrentiestrijd boven water te kunnen houden. Tot voor kort was er geen oplossing die in deze noodzaak voorziet en de gehele Credit Management keten integreert.” aldus directeur Wim van de Brug. “Bovendien is er geen aansluiting op de behoefte aan interactie en communicatie tussen betrokken partijen. Om dit realiseren zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe generatie applicatieplatform, waarmee we in korte tijd onze krachtige toepassing iWize CM konden ontwikkelen.”

Verrassend krachtig platform
iWize was zeer kritisch bij de selectie van een platform, want een volledig webgebaseerde toepassing vraagt om een uitzonderlijk flexibel, veilig en krachtig platform. Tijdens de zoektocht is de directie in gesprek geraakt met Laurens van der Tang, voormalig Baan-topman en huidig CEO van het Nederlands-Amerikaanse VitalHealth Software. De visies van de twee organisaties op de toekomst van applicatie ontwikkeling - en internet applicaties in het bijzonder - bleek volledig aan te sluiten en het platform voldoet aan alle eisen en wensen van iWize. De samenwerking is in augustus bevestigd in een OEM-overeenkomst.

Strenge veiligheidseisen
VitalHealth Software heeft naast Nederland een thuismarkt in Amerika. Het applicatieplatform voldoet aan de strenge eisen die gebruikelijk zijn in de internationale healthcare wereld. Deze hoge mate van beveiliging en bescherming is doorslaggevend geweest bij de keuze voor dit applicatieplatform. De credit management markt vraagt een toepassing die interactie met onder andere opdrachtgever, credit management organisatie en debiteur mogelijk maakt, waarbij vertrouwelijke dossierinformatie optimaal beschermd moet worden.

Strategisch voordeel
Het applicatieplatform van VitalHealth Software is ongeëvenaard voor efficiënt ontwerp en realisatie van internet applicaties. Het biedt een hoog productieniveau, veel flexibiliteit en controle over het applicatie productieproces. Door continue productinnovatie mogelijk te maken biedt iWize haar klanten een blijvend strategisch voordeel.

Trefwoorden: Applicatieplatform, Asp, Incasso, Iwize, Ketenintegratie, Saas, Software,

Contact Iwize

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share