iWize team treedt toe tot MaxCredible

iWize team treedt toe tot MaxCredible van Iwize

Door: Iwize  31-03-2008
Trefwoorden: Software, Incasso, Iwize

Door de bundeling van krachten, kennis en netwerken is MaxCredible in staat de voortdurende stroom van productverbeteringen en vernieuwingen te accelereren en daarmee nog beter in te spelen op de behoeften en wensen van de gebruiker en zijn klanten.

iWize hield zich voornamelijk bezig met de ontwikkeling van Credit Management Software op basis van SAAS en webservices. Daar waar iWize zich met name richtte op de ontwikkeling van webapplicaties voor het managen van het incassotraject, is MaxCredible zeer sterk in het voortraject van credit management. Doordat de expertisegebieden van iWize en MaxCredible elkaar deels aanvullen en deels overlappen was de keuze om deze expertises te bundelen een logische stap om te komen tot een state-of-the art oplossing voor het totale credit management proces.

Embla Bouma en Wim van de Brug gaan deel uit maken van de directie en zullen beiden actief zijn op het gebied van commercie en actief betrokken worden bij productontwikkeling en kwaliteitsmanagement. Wendy wordt verantwoordelijk voor verkoopondersteuning, marketing en klantensupport.

Trefwoorden: Incasso, Iwize, Maxcredible, Software,

Contact Iwize

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share