Nieuwe Vertical Pro Lichtmast Allmand op Infra Relatiedagen

Nieuwe Vertical Pro Lichtmast Allmand op Infra Relatiedagen van Allmand Europe

Door: Allmand Europe  16-09-2008

Allmand Europe, specialist in mobiele verlichtingsapparatuur, zal ook dit jaar aanwezig zijn op de Infra Relatiedagen 2008 in Gorinchem. Tijdens deze vakbeurs voor de grond-, weg- en waterbouw van 11 tot en met 13 november presenteren wij met de nieuwste generatie lichtmast de Vertical Pro.

Deze zeer compacte machine heeft een vaste verticale mast en is zeer snel inzetbaar. Door het eigen aggegraat is de machine in te zetten zelfs als er geen stroomvoorziening is, daglicht onvoldoende is of als u ook tijdens slecht licht in schemer of donker door moet.

Op de gecombineerde stand is ook Silca, toonaangevend producent van verkeersinformatiesystemen, vertegenwoordigd. Zij produceren onder meer de nieuwste informatiewagens welke voldoen aan alle nieuwe eisen van Rijkswaterstaat die per 1 juli 2008 van kracht zijn geworden. De productie van informatiewagens SIW1700 en de SIW2250 volgens deze laatste specificaties is bij Silca in volle gang, zodat klanten ook in de toekomst met het juiste materieel onderweg kunt gaan. Een aantal van deze producten zullen ter demonstratie op het buitenterrein opgesteld staan.

Wilt u ons bezoeken tijdens de Infra Relatiedagen?
We nodigen u graag uit als gast.
Neem contact met ons op en u ontvangt van ons een toegangskaart.