Voet Verhuur gaat van start met 5 nieuwe Allmand Vertical Pro’s

Voet Verhuur gaat van start met 5 nieuwe Allmand Vertical Pro’s van Allmand Europe

Door: Allmand Europe  16-10-2008

John Voet is energiek en kan vol vuur vertellen over zijn nieuwe ambitie. Ondernemingsgezind als hij van huis uit is, start hij binnenkort met een geheel nieuwe verhuursorganisatie, gespecialiseerd in licht, stroom en aggegraten. Voet Verhuur zal zich vanuit Beesd gaan richten op de zakelijke dienstverlening regio Midden-Nederland.

Om zijn klanten van het beste licht te voorzien heeft hij contact gezocht met Allmand Europe. De keus voor Allmand was voor John niet meer dan logisch; ‘Ik wil graag graag met een goede leverancier in zee gaan. Allmand is bovendien een heel vertrouwde naam.’

Er is bewust gekozen om niet de goedkoopste, maar wel de beste apparatuur in huis te halen. ‘Mijn klanten moeten blindelings kunnen vertrouwen op onze producten, door Allmand lichtmasten in te zetten, weet ook de markt wat ze bij mij kunnen verwachten,’ aldus John Voet.

Klanten op zoek naar mobiele verlichting worden door Voet Verhuur in de watten gelegd want er zijn 5 splinternieuwe Vertical Pro lichtmasten bij Allmand Europe besteld. De lampen zijn echt heel makkelijk afstelbaar en ze staan ook nog eens erg snel opgesteld. Zodra de machines geleverd zijn kan Voet Verhuur van start.

U hoeft ze maar te bellen, ze zijn er altijd!