Alpha Floor Projectstoffering

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Industrieweg 1 A6 , 4104 AP Culemborg, Gelderland

E-mail

Over Alpha Floor Projectstoffering

Alpha Floor Projectstoffering is alweer 30 jaar gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van vloerbedekking en raambekleding in projecten. Opgericht in 1986 door Pieter van Vliet, voortgezet vanaf 2008 door Arnold van Vliet.

De materialen brengen wij aan in kantoren, onderwijsgebouwen, winkels, zorginstellingen, banken, appartementencomplexen en hotels. Ook voor andere type projecten waar een vloerbedekking of raambekleding is gewenst, zijn wij graag uw leverancier.

De opdrachten worden uitgevoerd voor rechtstreekse opdrachtgevers/eindgebruikers, (interieur)architecten, interieurstylisten, managementbureaus, vastgoedbedrijven en bouwbedrijven. Hierbij richten wij ons op projecten met een vloeroppervlakte van 25 tot 2500m2.

Door efficiënt te werken en door de opgebouwde relaties met onze leveranciers leveren wij de materialen tegen een scherpe prijs/kwaliteitverhouding. En met de jarenlange ervaring van ons vaste team van stoffeerders, met liefde voor hun vak, kunt u vertrouwen op een kwalitatief goede uitvoering met een hoog niveau van afwerking.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

29-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Alpha-Floor-Projectstoffering-1755089964709926/
Twitter: https://twitter.com/AlphaFloorA

Categorieën: Interior Designer

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Alpha Floor Projectstoffering in Industrieweg 1 A6, Culemborg Gelderland 4104 AP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Culemborg Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Culemborg Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Culemborg Gelderland, 4104 AP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825824]