BoumanOnline een half jaar onderweg.

Door: Boumanonline  06-05-2009
Trefwoorden: Sieraden, Horloges, Balmain

BoumanOnline, de internetwinkel van Bouman Juwelen Culemborg bestaat deze maand een half jaar. In dit half jaar is het assortiment van de winkel verdrievoudigd in grootte en het aantal bezoekers iedere maand met meer dan 50 procent gestegen. "De vooruitzichten zijn goed en we gaan het komens half jaar nog veel meer brengen" zo vertelt Robbert Treffers, de algemeen manager van BoumanOnline

"We hebben ons het afgelopen jaar rustig aan steeds verder bekwaamt in het verkopen via het internet. De valkuilen voor webwinkels zijn ons nu bekend en daarom hebben wij besloten om vol gas door te gaan." Het assortiment van de winkel bestaat uit internationaal gerenommeerde merken horloges zoals: Longines, Certina, Balmain, Maurice Lacroix. Voor sieraden richt BoumanOnline zich meer op luxe mode artikelen van merken als: Buddha to Buddha en Rabinovich.

Robbert belooft dat er nog veel merken zullen volgen dit jaar. "Wij streven er naar om aan het einde van deze zomer het grootste online assortiment aan sieraden en horloges te hebben. Dit is met nieuwe technieken die wij op dit moment ontwikkelen goed mogelijk en de verwachting is dat wij in 2010 meer dan 15 % van de online sieraden en horloge verkopen voor onze rekening zullen nemen."

Voor meer informatie over BoumanOnline kijk op www.boumanonline.nl of www.juwelierbouman.nl.

Trefwoorden: Balmain, Buddha To Buddha, Certina, Horloges, Longines, Rabinovich, Sieraden