BoumanOnline loopt voorop met nieuwe merken.

BoumanOnline loopt voorop met nieuwe merken. van Boumanonline

Door: Boumanonline  24-06-2009
Trefwoorden: Horloges, Tendence, Boumanonline

Internetwinkel BoumanOnline heeft de afgelopen periode veel nieuwe merken sieraden en horloges aan het online assortiment toegevoegd. De meest opvallende merken zijn toch wel Calvin Klein, Dji Dji Italia en het Franse Pequignet waarvan zowel de horloges als sieraden hun opwachting hebben gemaakt.

Ook opvallend is dat BoumanOnline als één van de eerste online juweliers ook het belang van een goede collectie kindersieraden en Kinderhorloges onderkent. Met een heuse Kids Corner is de start gemaakt voor een breder assortiment aan juweliersartikelen speciaal voor kinderen. Hierbij moet een compleet eigen lijn zilveren en gouden sieraden niet worden uitgesloten.

"Maar dit is nog pas het begin." zegt Robbert Treffers, de man achter BoumanOnline. "Er zullen de komende tijd nog veel meer nieuwe merken en uitbreidingen komen." Een prachtig voorbeeld hiervan is de deal die 22 juni is gesloten met Celebration Benelux, bekend van o.a. TW Steel. De deal betreft de gloednieuwe Tendence Horloges, dit Italiaanse merk is pas net op de markt in ons land en zal binnenkort al zijn opwachting maken op BoumanOnline.

Trefwoorden: Boumanonline, Horloges, Tendence,